you tell me I'm to young to understand.

Tjenixen igen people! 
Två inlägg på några dagar och nej people, jag har inte feber eller liknande! ;)
Men vad har hänt idag (igår om man ska vara noga eftersom klockan är över 12) började iaf med att jag vaknade upp brevid M, så blev att spendera förmiddagen/eftermiddagen med honom, sen efter han hade dragit hem blev det att ligga i solen med mamma ett tag innan jag hoppade in i duschen. Sen blev det mot västerleden med Beck för att käka lite och sedan mot Willys för att handla lite till kvällen. Skjutsade även hem nån av josefines kompisar bara för jag är så snäll! Kvällen har iaf spenderats hos beck där det blev blåbärspaj och skräckfilm (som var as äcklig) och efter den var beck tvungen att gå hem med mig hahahha, mes som jag är! 
oj vad mycket det blev, HEIPA
hade visst inga bilder på datorn så här är en från skolavslutningen, bara för att!
PEACE
 

Bara glider ✌

Haha tjenixen people!
Förvånade att jag hör av mig efter cirkus två månader av tystnad? Ja det är jag själv iaf! Men satt o läste igenom lite gamla inlägg och lyssna musik samtidigt som jag unsåg att jag inte har nått o göra just nu hehe.. Sitter väl mest o väntar på att M ska höra av sig så vi kan bestämma vart vi ska ses sen, så därför tänkte jag slänga in ett litet inlägg!
Sommarlovet är iaf huuuuuur bra som helst, älskar det!! Har hunnit med massor och mer kommer hinnas med, livet är underbart just nu ska ni veta!
Men ja det var väl allt för nu, kanske återkommer!😉
Slänger även in lite bilder från mitt sommarlov än så länge..om det funkar vill säga!