Kan vara jordens finaste människa.

mitt hjärta.
PEACE

Fuck it

Vet inte vart jag ska ta vägen, vill bara försvinna just nu. Jävla skit, orkar inte.
PEACE

it just breaks my heart every time.

jag kan inte hjälpa vem jag är, hur jag har blivit och den jag vart. det bara är den jag är.
Fuck det här, fuck ensamma kvällar/nätter, fuck tankar som jagar en och fuck känslor som uppstår i ensamheten. Jag lever oftast i tystnadens värld, som de flesta kanske vet om mig, men ja, jag kan helt enkelt inte berätta för folk vad jag känner om jag mår dåligt och får heller knappt möjligheten till det längre. För rädd för att sticka ut, för rädd för att synas för mycket, för rädd för att helt enkelt bli oomtyckt av för många.
Det handlar alltid om att vara sig själv, vara sig själv, göra det man mår bra av och spendera sina dagar med de som sätter ett leende på ens läppar. Det funkar inte så, inte i min värld, inte längre. Jag mår ganska ofta dåligt nu för tiden, eller kanske inte ofta, men det kommer i perioder, varför har jag ingen aning om, det bara uppstår blandade känslor gång på gång. Vet heller inte vad jag vill, åka här ifrån, bara lämna allt för ett tag eller stanna kvar, umgås med de som gör mig glad men på natten sedan krypa tillbaka och låta allt hinna ikapp mig igen.
Vet inte riktgt vad jag vill ha sagt med texten jag skriver nu, antagligen ingenting, men på något sätt känns det bara bra och skriva av allt, skriva av allt till något som inte svarar mig, försöker stötta och försöker förstå. För det kommer aldrig finnas någon som riktigt förstår vem jag är egentligen och vad det är som spinner i mina tankar, därför att jag helt enkelt aldrig kommer ge någon chansen till att få veta så mycket om mig, lära känna mig så djupt, aldrig. Det finns heller ingen jag skulle våga öppna upp mig för, ingen jag litar på tillräckligt mycket, det finns ingen som jag vet kommer finnas vid min sida till sista dagen har gått och jag är redo att släppa taget om allt. Jag vågar bara inte dela med mig saker om mig själv till folk som kanske inte alltid kommer finnas där.
Vill inte skriva så mycket mer, eller jo det vill jag, men inte till er. Vill inte sitta här och leka att jag kan skriva värsta novellen eller något, för den kapaciteten har jag inte och vill heller inte ha faktiskt. Men jag har inte släppt ut hur jag mår på ett bra tag, bara hjälpt andra o skitit i mig sånt som vänner oftast gör. Och jag hoppas definitivt att ingen frågar mig nu hur jag mår, efter att ha läst denna text, för har ni inte frågat innan, försökt att få mig att prata eller ens undrat hur jag egentligen mått, så har ni absolut ingen anledning till att göra det nu heller. Letar inte efter uppmärksamhet med den här texten eller något liknande, utan skriver det bara för min egen skull, för ibland blir det bara för mycket. Men ja som sagt, har ni inte frågat innan, så gör det inte nu heller, för ja, det säger bara mer om er än om mig.
Dock vet jag en stor anledningen till varför jag sitter här i mörkret och faktiskt skriver den här texten och det är den där förbannade avundsjukan som har jagat upp mig. och ja, den sårar oftast väldigt hårt när den väl hinner ikapp, så nu har jag sagt det och jag ångrar mig nästan redan. och ja, jag saknar min farmor.
älskade fina farmor, du lyste upp mina dagar som ingen annan, föralltid kommer jag minnas dig som en av de starkaste själarna jag visste om, du kämpade så länge. världens finaste ängel.
PEACE

-

tänker inte lägga ner tid på att försöka komma på en vettig rubrik, inte värt min tid haha.
Uppdaterar endast för josefine bad mig, annars hade jag inte haft en tanke på att bloggen alls. Tänkte sammanfatta lite av de senaste dagarna iaf, i onsdags var det iaf fest hos Isac, massa folk och det var hur kul som helst, jag och josefine styrde dansgolvet och taggade till alla andra så de också började dansa haha.
vi åkte hem vid halv 1 för att joel och johanna inte kunde hämta senare och vi pallade inte gå!! sen när vi var hemma kommer lagge det mongot på att han glömt sina nycklar hemma så han kunde inte komma in i porten, så han kom också hem till mig och sov, 3 pers i EN säng, kan väl säga att vissa sov bättre än andra, och vissa svettades mer än andra haha, fy vad varmt det var..
ska inte skriva mer nu för det blir för mkt, kanske återkommer, visar sig! ;)
jag och nyzell hemma hos isac, enda bilden jag har där ifrån haha :( men coola är vi ändå
PEACE

i'm just tired.

vet inte vad jag ska säga, har inget och säga, låter bilderna prata åt mig.
peace

summer paradise'

Hola people!
Kände bara lite att jag vill uppdatera, har inget vettigare för mig och orkar inte göra något mer vettigt heller haha. Är dunder trött, vart en lååång dag i fredags där läggdags blev vid halv 3 och en tidig morgon då jag var tvungen att gå upp halv 8, så har inte riktigt hunnit sovit ikapp än då jag somnade halv 3 inatt igen.
VILL BARA SÄGA GRATTIS TILL MIN OTROLIGT BÄSTA STOREBROR SOM TOG STUDENTEN IGÅR!! så jävla bra, stipendium tog han också med sig ut från sista dagen i skolan. jävligt bra.
Nej men nu ska jag återgå till family guy, mycket möjligt att jag återkommer lite senare faktiskt!
BÄSTA BRODER.
PEACE

you should just be happy that you can't read my mind.

peace

-

jag orkar inte ens..
nej fuck it.
PEACE