kär och lycklig.

haha skillnaden på detta inlägg och förra är lite som natt och dag, men vad gör det? 0.
Jag är så lycklig med dig. - som menade för varandra.
PEACE

förstörd.




my new room.

Gjorde ju under slutet av sommarlovet om mitt rum, och tänkte äntligen visa er någolunda hur det ser ut, bara liten snabb titt så ni får en bild av det, senare någon gång kommer jag ta bättre bilder och även visa för och efter bilder, kanske kul o se faktiskt. 

den ny målade väggen, dock hade inte färgen torkat helt där, därför den ser ut som den gör, men den röda väggen är nu turkos!

Bilen hem efter jag och mamma vart på besök hos Ikea, mycket saker och dyrt blev det, men mycket fina och väl behövliga saker inhandlades! Men jävlar vilket pussel det var och få in allt i bilen.. 

Den nya sängen + sängstommen, 160 cm säng, den skönaste jag haft! så nöjd med den stora sängen, hihi. Jag och hampus sover mycket bra i den. Som ni ser tog jag bilderna när jag fortfarande höll på i rummet, därför ska jag ta nya sen, men det är alltså inte städat på nån av bilderna! ni får även ta del av en av hampus skitiga strumpor, myyysigt!

Den nya tv bänken som nu också tar plats i mitt rum, dock ska tvn sättas upp på väggen och ingen tv ska alltså stå på tv bänken, mina föräldrar tyckte jag var korkad, men jag tror det blir snyggt! haha jag och hampus satte även en av bitarna åt fel håll här, som ni kanske kan se? Den lite ljusare plankan som sitter i mitten av lådorna, om ni ser? Japp, den ska inte vara ljusare, hehe.. 


Mitt nya skrivbord, finns inte så mycket mer och säga, så ser det ut och där står det, men jävligt tungt var det ska ni veta!
och till sist en bild på mitt nya täcke som jag fick för cirkus en timma sen av mamma, äntligen ett stort täcke som täcker hela sängen, tidigare hade jag ett för en 120 säng ju, täcket var liiiite för litet, hahaha.
Det var nog allt, ni ska dock få bättre bilder en annan dag, lovar!
PEACE