nu kör vi!

PEACE

Dag 01 – Presentera mig själv

Presentera mig själv...hm...hur ska man börja detta då? ;o ajaa vi ger det ett försök!
jag heter då som sagt Anna Byström, som de flesta nog redan vet, jag är 16 år, alltså född 95. Nu till hösten, eller ja  om 23 dagar (!!!!!) så börjar jag min första dag på gymnasiet, rinman då, rätt nervös faktiskt, men lär ju bli värre med dagarna som kommer hehe..Men ja, jag bor i lilla hällby där ingenting händer, det suger och jag skulle gärna vilja ta mitt pick och pack och flytta här ifrån, helst från hela eskilstuna då jag inte gillar det heller, men det kommer väl med åren!
Jag mår i nuläget bra, eller ja det går ju lite till och från då det ganska nyligen tog slut mellan mig och en kille. Men jag kämpar på och känner redan nu att jag är påväg att komma över honom.
Bor iaf i ett radhus på blåklocksvägen med 5 rum och kök? Vet inte alls hur man räknar det där haha, men tror iaf det är så! Har huset i stort sett närmast busshållsplatsen, så det är ju skapligt skönt heho.
Har gått i basket i kanske 5 år? Men blir nog så att jag slutar till denna säsong, av lite olika skäl, men känner inte riktigt att jag brinner för det lika mycket som jag gjorde förr, så ska istället börja gymma med några av mina kompisar så snart som möjligt, hoppas jag i alla fall!
Vet inte riktigt vad jag mer ska berätta om? Har iaf inte intresse för någon kille just nu, eller kanske börja få upp mina ögon lite mer för en viss kille, men vem tänker jag inte tala om, så den får ni klura på hihi!
så här ser jag ut då, som ni säkert redan visste  haha!
PEACE

bara för att min uppdatering ska flyta på.

blir oftast så att vissa dagar orkar jag bara inte uppdatera för att jag inte har något att uppdatera om, så kör på en sådan här under, bara för att liksom! ska försöka skriva varje dag.
Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag 
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här
saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
jag börjar imorrn!
PEACE

bild 13 - en bild på mig som lyckligast

jag tror nog faktiskt det var då, kände kärlek på riktigt och var inte alls rädd för att bli sviken.
kanske inte var som lyckligast, men den passar helt klart bäst in här ut av bilderna jag har!
PEACE

mysii myysss

kom precis hem från fotbollsplanen där jag spenderade en liten stund med mina kära vän josefine, vi pratade om allt o inget, precis som vi alltid gör, men mest om kärleken faktiskt, den är skapligt underlig ska ni veta människor! men vi kom fram till en hel del, nu ska man bara ta ett beslut också! har lite bilder vi tog när vi fick (som vi brukar få) vårt cp-ryck, men orkar inte lägga in de nu, så får bli en annan dag people!
gjorde även om i mitt rum tidigare idag, blev faktiskt bäst än så länge, slänger in lite bilder här under.
rätt hemtrevligt om jag får säga det själv, jappjapp!
bild på mig från typ, ja nyss!
PEACE

bild 12 - en pinsam bild

HAHAHAH, bild från sjuan!
PEACE

our time together is just never quite enough

bara bilder, orkar inte skriva någon text direkt. Men jag mår bra people, det gör jag verkligen!
två olika bilder från idag, en efter jag hade solat (UNDERBART!) och en från , jaa nuu!
PEACE

bild 11 - en gammal bild

gammal bild på bild, if you know what i mean :D haha..
PEACE

bild 10 - en knasig bild

jaa ni ser ju själva, hahah!
PEACE

bara lite onödigt sådär

PEACE

it's drag me down.

tänk att de gamla orden som skrevs, låtarna som spelades upp, bilderna som sågs. Fortfarande får mig att börja gråta.

PEACE

hans dolda närhet, jag inbillade mig själv att detta inte var mitt fel.

har inte så mycket att säga faktiskt, så jag har ingen aning om varför jag skriver, har haft värsta slappdagen, har packat upp, städat lite, suttit vid datorn, smsade med en massa fina människor, och jaa jag har liksom gjort mer eller mindre inget! Började läsa om om jag kunde drömma, alldeles nyss, har redan läst en hel mängd med sidor, första gången jag läser boken faktiskt, men gudars vad bra den är.
Men vad ska jag göra resten av kvällen då? Kolla på lite filmer jag laddat hem, läsa, äta chips hihi  (a) om jag orkar gå och hämta då vill säga...smsa med de vanliga och lite sånt, ska bara ha deet allmänt bra liksom i min ensamhet..Imorrn väntar antingen stan eller tuna med josefine, beror på vad vi är sugna på! och om det blir buss eller cykel väntar vi också med att besluta oss om till imorrn!
fan...sitter och skriver om absolut ingenting, seg daaag ja så kunde jag ju egentligen kortfattat det hela, menmen!
PEACE

my trip to Öland.

tänkte ta mig lite tid till att skriva om min trip till Öland och även lägga upp lite bilder om ni har turen på er sida då! Jag har haft en underbar semster där, med helt klart guldvärda människor, och alla i min omgivning gjorde den helt jävla awesome, var ju som sagt där med beck o hennes familj, grymt roliga personer som helt klart gjorde denna vecka oförglömlig. Så vad har vi gjort?
Gått upp 4 för att åka till Öland, tappat bort våran super stora badboll första dagen, skrattat oss hesa, spelat kort, spelat uno, haft krig med Eva under uno omgångarna, sett när beck ville ha korv och hennes mamma rullade de i gräset så hon inte skulle ta de, haft vattenkrig medans vi diskat, sovit i tält, vaknat upp med 3 liter vatten i tältet när det regnade som värst jag överdriver inte, ALLT var blött, gått runt och bara skrattat, b o jag hyrde en trampbåt och stack ut på vattnet, solat, badat, bilvit dränkt av dunder stora vågor, ätit b&j, vi 3 "barn" hyrde någon konstig cykel och cyklade runt på campingen, tränat varje dag, gått upp 8 och dragit på gympa haha, kollat på raukerna, gått upp i långe Erik som bestod av över 170 (?) trappsteg, hittat fosiler, varit på valles, haft brottning, haft kittelkrig, pratat om allt och inget och jaa, bara haft den allmänt bra, har inte haft en enda tråkig stund ska jag säga er. Saknar det redan, för eskilstuna suger.
Och nu? BILDER! eller jaa lite, för tog inte så många!
snyggaste killen, just sayin'!
min fosil hihi!
nu räcker det för tillfället.
PEACE

när det riktiga livet kommer ikapp.

på öland var allt bra jag tänkte inte på något, men nu...
fan vad ont det gör utan dig!
fanfanfanfanfanfanfan
PEACE

i'm back in town.

skönt att vara hemma men eskilstuna suger, kommer alltid göra och har alltid gjort, har vart underbart där borta, inte tänkt eller fokuserat på något annat än semester och min bästavän. Berättar mer och visar bilder senare, just nu har jag annat för mig.
PEACE

if he can, so can you.


SOMETIMES YOU JUST GOTTA LET SHIT GO,
AND SAY " TO HELL WITH IT " AND MOVE ON.

you can count on me cuase i can count on you

tillbaka nu! eller jaa det var väl ett par timmar sen, och hur mycket har vi sovit? i stort sett INGET, hur kul har vi haft? GRYMT KUL. Fick lite problem med att sätta upp tältet dock, vi skyller inte på någon men rebecka andersson. Hehe.. Vi tvättade mitt hår, sprang från getingar tusen gånger om, försökte få upp det där jäkla tältet, spelade massa olika partin med kortleken, pratade en massa, sov under bar himmel på ett berg, körde truth and dare på min iPhone, lyssnade på musik, skrattade och gick på upptäcksfärd upp för jobbigaste backen. Och ja, jag tror jag fått ner det mesta! eller aah juste, självklart åkte vi båt också, hur skulle vi annars komma till ön liksom? Första gången för beck ju ;)
Vi sov kanske 2-3 timmar jag o Beck, och stina lite mer som hade lättare för att somna. Men vi hade det bra, så jag klagar inte, inte ett dugg. Underbara människor, tack för välbehövliga dagar med er.♥

japp vårt tält haha, och tro mig, det blev bara värre hahaha...
NU TAGGAR VI TILL ÖLAND IMORRN!!
PEACE

wanna party or what? SINGING EEH

så hur kommer min uppdatering vara den närmaste veckan? - USEL. Snart så drar jag till stina, jonas kör ut oss med båten och jag umgås med underbara människor på en ö alldeles ensamna, tältning, bad och allt man kan tänka sig kommer förekomma, YEAH! sen imorrn blir det bara att fixa det sista och sen sova hos becky, klockan 5 på morgonen på måndag drar vi oss mot ÖLAND!!! HIHIHIH FETT TAGGAD! det kommer bli helt jävla awesome, det är jag bombsäker på, kommer ha det så jävla bra och slippa eskilstuna och allt som hör till, alla människor och jaa ALLT, precis vad jag behöver just nu. Vi får se om jag uppdaterar imorrn, om inte, så får ni har en jävla awesome vecka, för det kommer jag ha! så hörs vi nästa söndag förhoppsningsvis!
Taggad tjej?! SOM FAN, ni får ha det toppen utan mig!
PEACE

ledsen

aah, ledsen för dålig uppdatering, men jag har mina skäl, och de är faktiskt rätt så bra om ni visste om dem. Men orkar inte riktigt ta upp de! närsom helst ska jag iaf till Becky dit Stina också kommer vad jag förstår, så får väl se vad vi kockar ihop .. (: tänkte inte skriva något mer, tänkte inte skriva något alls från första början så ni får nöja er med detta!
And you're not one of them.
PEACE

see me, but don't touch me.

PEACE

there's one place everythings feels okay.

var harry potter bra? DEN VAR BÄTTRE ÄN SÅ, så jävla grym, men lite sorgligt att allt är slut nu faktiskt  :/ Efter bion sov iaf becky här, somnade runt halv 4 med oth rullande på tvN och fläkten på, haha skönt! jag vaknade runt kvart över 10 och becky kvart i 12, men esch haha! när becky har duschat och så , ska vi dra till tuna park en snabbis och göra lite ärenden som är behövliga. för snart ska vi ju till Öland hih!

lite halv läskig i know...but what the hell!
PEACE

IHHH

HARRY POTTER TONIGHT, CAN'T WAIT PEOPLE!!!!
PEACE

when you got nothing to lose.

jag har börjat förstått nu, börjat insett, hänger med i svängarna och ligger inte bakom och slängs runt, jag mår för tillfället bra, det gör jag faktiskt, betydligt mycket bättre än igår och i förr igår, ett bra tecken va? ja nog tror jag det! men orkar inte komma krypande tillbaka, inte igen. Jag älskar dig fortfarande men med tiden kommer mina känslor också försvinna.
Nog om det! nu taggar vi till HARRY POTTER PREMIÄREN KLOCKAN 23.59 IIHHH!!!!
ett stort fet PEACE!

just move on ..

p
peace eller nått

broken.

japp, jag är förkrossad, så vi får se när jag uppdaterar nästa gång.
heart-broken

uppptaaageeeennnnn

i'm cleaning my room! mycket väl behövligt tyvärr..
veet, tycker heller inte det ser bra ut när jag håller i den, jag som städerska? njaaa, det stämmer inte någonstans, men jobbet måste ju tyvärr göras, och än är jag inte rik hehe!
PEACE

the truth is, with you, I can't be happier.

ligger i sängen och kollar på one tree hill, så mycket att kärlek att jag för tredje gången börjar om på nytt, går inte att tröttna, somnar nog snart, har haft en händelserik kväll och varje minut har vart värt allt. One tree hill och smsar med underbara människor, pausa stunden bara för ett tag.
PEACE

love hurts, either it's right or wrong. It's just hard to picture that.

youyouyou my boy.
PEACE

I don't know how much more I can take from you, there's just a problem, you don't give me anything, nothing at all, and still I can't take more from you.


i'm hurt.
PEACE

bilder från en dag på stranden ;

jaa jag var oförberedd..
feta krigarna, jappjapp!
haha på den första bilden ovanför skulle beck o jag hoppa tillsammans, när vi började springa skerk beck vänta, hahah jag tvärnita och stod o vingla på kanten, tyvärr lyckades jag inte stanna, som bilden visar haha..
japp becky blir arg för jag inte väntade, så hon puttade ner mig igen, nice vän!
PEACE

längsta testet, men esch!

SEX/KÄRLEK
1. Är du singel nu? nja, typ inte.
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? helt klart långa.
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? har jag vart länge
4. När hade du sex senast? några dagar sen.
5. Har du kört oskyddat nån gång? nepp, aldrig!
6. vem kysste/ hånglade du med senast? martin♥
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? konstigt nog så tror jag inte det.
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? ja jo, har jag nog.
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? nej, tror inte de.
10. Haft sex på fyllan? nej
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? nej
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? ja!
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? japp
14. Somnat gråtande pga kärleken? ja
15. Varit på en blind date? haha nee
16. Varit otrogen? nepp, aldrig, och skulle aldrig kunna vara.
17. Ångrade du dig? ---
18. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? 8 månader tror jag.(seriöst då)
19. Har du någonsin varit kär? ja, och jag är det nu.
20. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? japp!


KOMPISAR

1. Har du nån bästa vän? ja
2. Är du ofta med dina vänner? i stort sett jämnt.
3. Vad brukar ni hitta på? beror på vad vi känner för? ;)
4. Bästa minnet med nån vän? förra sommaren, med alla vänner
5. Säg namnet på en riktigt bra vän? rebecka
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? helt klart
7. Har du hatat din bästa vän? jaa, men inte den jag har nu
8. Litar du på din bästa vän? ja
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? japp
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? ja
12. Vart bor din bästa vän? ungefär 70 meter från mig, awesome!
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? ja jo, eller iaf förut!
14. Har du ljugit för någon kompis någongång? tyvärr ja
15. Har någon kompis ljugit för dig någongång? japp
16. Ljuger du för dina vänner ofta? nej
17. Vilken kompis var du senast med? Josefine och Becky
18. Har du många kompisar i din klass? har ingen klass för tillfället ;)
19. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? från förra, becky josefine stina o frida
20. En vän som du känt sen du var liten? lovisa nilsson

SISTA SOM

1. Du fick en puss av? martin
2. Sov med dig i samma säng? martin
3. Du delade ett riktigt skratt med? josefine och rebecka
4. Du gick på bio med? ööhh...frida o becky tror jag!
6. Du gick på stan med ? martin
7. Delade en pizza med dig? hm... farfar tror jag! 
8. Du ringde? Martin
9. Skickade ett sms till dig? Tobias sjöberg.
10. Du kramade? becky? eller martin?
11. Gjorde dig lite besviken? den vet..
12. Gjorde dig mycket besviken? - samma som innan, och den vet.

13. Du skrev med på msn? josefine
14. Du snackade skit om? kommer faktiskt inte ihåg!
15. Du åkte bil med? beckys pappa, beck och josefine!
16. Gav dig en komplimang? josefine I think
17. Du kollade på film med? martin
18. Du åt med på resturang? farfar o familjen i think-
19. Betalade något åt dig? pappa
20. Grät inför dig? Kommer faktiskt inte ihåg! 

BOENDE
1. Bor dina föräldrar tillsammans? japp
2.
Vem bor du mest hos? ----
3. Har du eget rum? ja 
4. Egen dator? ja
5. Egen tv? ja
6. DVD? ja
7. Boxer? neee :/
8. Internet? ja
9. Vilka färger går i ditt rum? typ beige o rött
10. Har du stor golvyta? japp
11. Får man plats att sova fler än en i din säng? haha jaa, om jag inte brer ut mig så mkt !
12. Är köket stort? skapligt
13. Ismaskin? ne :/
14. Micro? ja
15. Glass i frysen just nu? ja
16. Fler än ett badrum? ja
17. Badkar eller dusch? dusch bara..
18. Tvättstuga? ja
19. Balkong? altan?
20. Bra grannar? nja inte direkt

DIVERSE
1. Favoritfärg? vitt typ, eller starka färger
2. Mobiltelefon? sony ericsson, sämst men, snart ny!
3. Skola och program? teknik på rinman
4. Oskuld? nej
5. Senaste filmen du såg? harry potter och fången frå Azkaban
6. Senaste låten du lyssnade på? nån josefine satte på, minns inte vilken
7. Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen? kommer nu <3333333
8. Hur många timmar har totalt pratas i din telefon? vet inte, men fick tbx min mobil för sex dagar sen, o allt var nollställt!
9. Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? ingen aning
10. Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? vet inte hur man kollar på min mobil, men runt 1000
11. Vad åt du till middag igår? typ pasta o bacon :s
12. Har du duschat idag? nyss, as skönt!
13.
Vad var det senaste du sa till din mamma? jaaaaaaaaaaaaag skaaaaaaaaaa 
14.
Vad var det senaste din mamma sa till dig? ta ur sallads lådan och lägg den i diskmaskinen
15. Har du skolkat någongång? kan ha hänt
16. Är du en svartsjuk person? ja jo ibland är jag väl det tyvärr
.


inget liv jag vet, men jag är dööööööööööööööööööd :(

words!
PEACE

ingen uppdatering

har legat på stranden hela dagen med josefine och rebecka, samma sak imorgon, vi har det bra och jag tänker inte uppdatera nu.

PEACE

om detta bara är en lek för dig, så vill jag inte vara med längre.

PEACE

bild 9 - en bild på något som får mig att gråta

misshandlat barn, FYFAN SÄGER JAG BARA!
PEACE

baby i'm lost without you, i'm not gonna lie.

men man märker ju faktiskt vad det är du prioriterar, och det är knappast mig.

ajaa ska väl kortfatta dessa två dagar lite.
Igår kom jag hem till Martin vid 7, vi checka runt på datorn lite och han visade mig saker från hans gamla moppe hehe.Sen gick vi o handla på Ica, frukost, chips & cola. Och han ville jättegärna att jag skulle skriva på bloggen att han tog med sig alla små pengar han hade vilket var 76 :- , och slut summan blev exakt 76 :- .Så aah varse! hahah det fick jag ju höra några gånger kan jag säga er..Sen när vi kom tbx satte vi på tvN, han drog till torshälla ett tag o hjälpte nån med sin moppe och sen när han kom tbx kollade vi på film o åt lite. Gick och la oss i sängen vid 00.00 myste lite sen somnade martin vid 02.30, han låg blixtstilla i ungefär en timma när han hade somnat o skrämde mig haha..Och så började han snarka lite så jag kunde inte sova haha, så jag började smsa mig själv, HAHA FETT LÄTT ROAD i know..sen vid halv 4 eller lite senare somnade även jag! vaknade runt kvart i 10 och han vid halv 11, drog upp åt frukost o lite så han skrattade ihjäl sig och mobbade mig när han läste mina sms..bah för jag bråkade med mig själv lite hehe..., sen skjutsade han mig iaf till mio där pappa stod o vänta. And that's all!
hahah sikken jävla kort kortfattning haha..sen ikväll ska jag h itta på något med becky tror jag, men det återstår o se vad vi hittar på!
yeah i know, i'm hot!
PEACE

!!!!!

kom in på mitt första handsval till gymnasiet!!!!!
PEACE

it's going to be low.

min uppdatering de kommande dagarna kommer nog bli ganska seg, kanske uppdaterar nått imorrn, men troligtvis inte. För imorrn någon gång, antagligen eftermiddagen åker jag hem till martin och stannar där över natte, så jag prioriterar det framför denna blogg tyvärr haha! ;) vi får se när vi hörs nästa gång!
PEACE

I guess I got you back for a reason, and this time, as a god reason.

dålig uppdatering? yeaah i know..men ddet är sommarlov, och man kan väl säga att jag har ett liv! Men idag gick jag iaf upp vid 8, eller gick upp o gick upp, jag vaknade då på grund av för varmt med täcke och för kallt utan haha, sikket problem..Men iaf...tog 11.17 bussen till stan och möte upp martin vid 12 för att köpa present åt min bror, gullig som jag är! hittade det ganska snabbt så vi gick runt ett tag till och han kollade på lite skor. Sen när vi äntligen bestämde vad vi skulle göra så tog vi moppen hem till honom, kollade runt på datorn, kollade film, sov (GRYMT SKÖNT HAHA!) och sen kom mamma och hämta mig och nu sitter jag här! And that's my day people ;)
oj vad jag skriver..men aah nu är jag klar! och så fort johanna och joel kommer hem ska vi grilla korv och fira Eric! inlägget skulle läggas upp 19.00, i forgot :(
heting vaaa?;)
PEACE

the new start of a new life.

aja tänkte försöka svara på kommentaren jag la upp förut då jag  just nu inte har något annat för mig. Bara väntar på att klockan ska närma sig sju!
well well, hur träffades jag och Martin och första gången vi träffades. Here we go...
Jag och Martin fick kontakt genom Becky och Viktor som då var tillsammans. Var väl inte såå seriöst i början då becky och viktor försökte para ihop oss, men ingen ut av oss (iaf jag) kände något vidare starkt för varann i början. Men vi fortsatte att snacka, lära känna varandra och lite så då vi fann varann schyssta och kompisar var väl det enda vi hade i bakhuvudet.
Första gången jag träffade Martin hade jag ingen aning om vem det var, bara hört talas om honom lite när becky och martin smsade. Men iaf, det var någon gång i Mars och jag var hemma hos becky. Hon och viktor var inte tillsammans men de hade väl lite små känslor för varandra och de kom fram till att Viktor och Martin skulle ta moppen till Hällby och träffa oss. Vi hade faktiskt riktigt kul, även om vi inte var så pratglada, eller iaf inte jag, då jag inte kände Martin och heller inte Viktor så vidare bra och blir väl lite blyg då hehe. Vi var med de iaf ett par timmar ute på lite olika ställen och frös ihjäl, eller ja, mest låg jag och becky i snöhögar hehe..Men sen när de drog tänkte jag inte så mycket mer på honom. Gick väl kanske 2 veckor sen fick jag hans nummer av Becky (då de skulle försöka få ihop oss) och vi började snacka, som jag skrev om där uppe. Sen var vi alla igen några dagar efter vi börjat snacka, eller ja vi var rätt många gånger, men hade fortfarande bara kompis i bakhuvudet. Sen bara klickade det och jag fick känslor för honom och han för mig. Har hänt lite saker sen dess dock, men nu står vi här och det känns bra. Kan med ärliga ord säga att jag älskar honom faktiskt.
Men aah det var nog allt, hoppas du fick det svaret du sökte hhehe!
PEACE

-


I'M HOME!!

jaaa, som ni kanske förstår om ni läser rubriken är jag hemma hehe! har vart sen halv tre, och efter det har jag träffat min saknade becky och min grymt saknade älskling Martin!! orkar inte uppdatera, så det får blir någon i morrn, eller någon annan dag, ni får hålla utkik helt enkelt ;)
någon gammal random bild från förra året, men hitta inge bättre!
PEACE

orkar inte skriva någon text, så vi kör på detta istället..

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: ja det har jag.
Fått ditt hjärta krossat: jo jag har väl det..
Träffat någon som förändrat ditt liv: ja faktiskt!
Fått reda på att någon har pratat om dig: hallå eskilstuna? alla pratar om alla.
Kysst en kompis: kysst o kysst, en puss kanske ;)

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn:
ne, ville förut men trivs väl med det.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: gick i skolan, hade träning och öppnade lite presenter.
Vilken tid vaknade du idag: klockan 8 ca.
Vad gjorde du igår runt midnatt: jag låg i sängen, kollade dh, smsade o mådde ganska dåligt.
Någonting som du längtar till: att få träffa alla hemma i eskilstuna igen!
Senaste gången du träffade din pappa: alldeles nyss, KROSSA HAN I POKER! (H)
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Trivs rätt bra i min nuvarande livsstil.
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja! :)
Vad gör dig irriterad just nu: MIN HUVUDVÄRK!!
Långt eller kort: Långt
Vad gillar du gällande dig själv: Öhm...det mesta, är inte en tjej med så dåligt självförtroende!

DIN FÖRSTA:
Operation: aldrig opereat mig. (THANK GOD)
Piercing: Öronen
Tatuering: har ingen , ÄN :(
Bästa vän: Lovisa Nilsson♥
Sport: Fotboll
Husdjur: uppfödd med hund i huset, så hund? :) men egna...min kanin Agnes hihi!
Vaccination du minns: 4an, USCH
Förälskelse: Hmm... jesper möjligtvis kanske ? hehe!
Alkohol du drack: cider, I think.


VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

Läppar eller ögon: Både och
Kramar eller pussar: Både och
Kortare eller längre: längre, helt klart!
Romantisk eller spontan: både och, men mest romantisk skulle jag tro.
Tatueringar eller piercingar: tatueringar.

PEACE


i can't get you out of ny head,

PEACE