GOTT NYTT ÅR PEOPLE!

och med denna bild önskar jag er alla bloggläsare ett gott nytt jävla år. Tackar för mig och avslutar nu bloggningen för detta år. Nästa gång jag uppdaterar är nästa år då alla jävla nyårslöften ska hållas! Ni får tyvärr inte reda på de, för säger man dem går det oftast inte o hålla de har jag hört? Men vi hörs nästa år och hoppas ni firar in detta på bästa möjliga sätt!
GOTT NYTT JÄVLA ÅR FINA MÄNNISKOR!
PEACE

nyår? nja, jag vet inte riktigt.

det är så kul att mina föräldrar alltid kan hålla sams så fort jag säger en sak och de har olika åsikter om det. Orkar inte lyssna på de mer, bra avslut på ett nytt år? Knappast.
Hehe ja som ni förstår...inte så jätte bra stämning i huset idag, men ja vad ska man göra. Sitter nu iaf instängd på mitt rum, lyssnar på musik och bara försöker tänka på något positivt. Jag hoppas iaf kvällen slutar perfekt, sådär som jag vill att den ska sluta.
Slog pappa farfar och eric i poker förut !! just as i said.
här kommer två bilder på mig tidigare idag utan smink o grejer;
jag nu;
drar till beck vid 8 för att fixa mig till ikväll.
hahahah roooliga bilder.
PEACE

you're just a daydream away.

Tjena people!
Somnade väl cirkus en timma efter mitt inlägg inatt, och tänkte sova länge idag..blev det så nja kan jag inte påstå? Vaknade runt 8 och så var min sovmorgon borta.
Men nej nu vill farfar och resten av familjen ha stryk i poker, jag hör av mig sen istället!
PEACE

it's the heart, that's afraid from breaking.

Tjena people, filmen var bra, faktiskt. Mycket bättre än den var på svenska även fast det var lite små roligt i vissa stunder då svenska namn osv uppstod haha. Är iaf glad att den var bra, så jag inte spenderade 110 kr och 2 timmar o 38 minuter på ingenting. Hehe.
Just nu ligger jag iaf i sängen, chattar med några och kollar tv, pensionärsjävlar ♥ haha så himla roliga de alltså! Funderar på att sova, men mina funderingar tar mig inte längre än till, ja, funderingar. Skulle egentligen bara kunna smälla igen datorn, klicka på fjärrisen, sjunka ner och sen några sekunder efter sova. För så trött är jag, men äre värt det? Nja det jag tvekar på haha!
lite halvt arga tjejer haha..eller ne vi drev mest!
PEACE

guess that's why they say every rose has its torn.

Hejsan på er!
Kom hem från stan för ett tag sen, strosa runt där med beck i ett par timmar och gjorde väl i stort sett allt och ingenting. Beck shoppade iaf lite och tog hål i öronen och jag köpte en sak och beställde tid hos frisören. Hihihi äntligeeeen :D snart jäklar!
Ska iaf gå på bio ikväll, på the girl with the dragon tattoooooo, bra? kanske inte? Det återstår väl helt och se, vi hoppas på det bästa.
Sitter just nu och lyssnar på musik och tänker mig bort lite sånt som man brukar göra när man har för mycket fritid och något/någon och tänka på ni vet ;)
Nej men ska avsluta nu, innan jag börjar skriva om massa strunt!
slänger in en bild på hur jag såg ut igår innan jag gick ut och gick. Varför? Nja, därför att liksom.
PEACE

dagens utseende ;

happy och sne girl, yesyes!
haha sen får ni en liten inblick av hur det ser ut i min garderob..inte en vacker syn haha, men nu ska jag snart till stan och fixa lite saker!
PEACE

it will never be the same agian.

Tjooo people. Eller vad jag ska inleda med haha. Idag började jag med att gå upp runt 9 för att gå ut och gå en vända med beck och sedan dra oss vidare mot gymmet för att biffa oss lite. Efter det fixa jag mig lite och sen ett tag senare kom S till mig och vi kollade väl film och irritera varann lite haha. But I guess that's what we do in the beginig. hihi.
Efter han drog så gjorde jag väl inte så mycket tills beck hörde av sig och vi drog ut och gick igen, duktiga som vi är hihi, kom nyligen hem och just nu ligger jag och kollar på greys i min one piece. Dagen avslutades perfekt trotts allt.
PEACE

we found love.

Shoooo, eller nått haha.
Ligger just nu i sängen, kollar tv och snackar lite med några. Värt att vara vaken? Nja det vet jag inte riktigt då jag egentligen borde sova eftersom jag ska upp i skaplig tid imorgon och träna, snäll som jag är. Sen kommer troligen S hit, så får vi väl se vad vi hittar på. Fast nu har jag ont i huvudet så ska stänga ner..
hur jag såg ut i dag osv..
PEACE

if there's just a magical way to find out.

Yooo people. Har inte så mycket att skriva ( as usaual ) men rätt många som faktiskt tittar in på bloggen så tänkte att jag ska försöka uppdatera er dagligen. Igår kväll drog jag iaf till beck, vi taggade för alla saw filmer, vi hade one piece, kakor, popcorn och saft hihi, men vi började nog lite sent, för kvart över två (då vi sett 3 filmer) var vi båda så trötta att jag drog hem direkt när slut texterna började. Skulle lätt kunnat somna på vägen hem (så ni verkligen fattar hur trött jag var), så ah det var min kväll/natt, vi hade iaf as kul!
Ska inte skriva mer nu! :)
har inga blider tyvärr.
PEACE

daaagens utseende;

snea osv....men ni överlever!

thanks to you i got a new thing started.

goood morgoon eller något? Nja det kanske inte är morgon längre hehe, jag gick iaf upp och åt frukost med familjen vid nio och då sa farfar god förmiddag haha...
Har absolut ingenting att skriva om så vet inte varför jag gör det (känner att jag skriver det där allt för ofta för att driva en blogg), egentligen vet jag inte varför jag har kvar den, men den är väl lite små rolig ibland.
Idag skulle jag iaf ha åkt till tuna park med mamma men hon sa nyss att hon inte orkade ;s schysst stil hon kör med! men ska istället kanske till stan med beck och fixa en sak.
ah juste en sak till, min halsont har gått över!!! så nu äre bara snuvan, huvudet och hostan kvar :D yes!
haha vadå sööötaaaaaa?
PEACE

i want to be her..

PEACE

you had me at hello.

Min jacka var slut..................fanns bara den i röd kvar, och jag ville verkligen ha en vit :( så vart lite små sur, min hittade istället en på team sportia istället, vit såklart, men inte alls lika fin som den jag hade tittat ut, surt..men det är livet antar jag!
Kom iaf precis hem från stan, där jag spenderade någon timma med beck, rean impade i stort sett ingenting på mig men kom hem med en liten billig tröja heho. Resten av dagen som återstår blir att försöka bli frisk, annars är hela veckan förstörd, och jag vill ha ett bra avslut på detta år, hihi!
pluttisar hahaha,
PEACE

bildbomb.

ja, jag känner faktiskt för att slänga upp en bildbomd på alla möjliga bilder, bara för att ni ska få ha lite roligt! jag och alla som är med på bilderna, bjuder! :D hehe vart rätt många..

nu räcker det!
hihihi
PEACE

gooooood jul!

jag vet att jag inte uppdaterade igår, men jag orkade inte, firade ju helt enkelt jul som ni kanske förstod. + att jag ligger och är sjuk, så himla tråkigt..har i stort sett inte vart sjuk någonting det här året, sen blir jag självklart sjuk dagen innan jul och sitter nu och har feber..
min bästa julklapp var iaf min gula onepiece, sitter och tycker synd om mig själv i den just nu hihi :D
Imorgon ska jag iaf först på morgonen på mellan dags rean!! ska för hoppningsvis köpa min vita vinterjacka hihi (a) sen lite senare kanske jag ska träffa en viss person, heho! men det beror allt på hur jag mår imorrn, men vi hoppas på det bästa!, nu ska jag inte skriva mer.
är den jackan jag ska köpa!! dö snygg.
bild på one piecen jag har, mahaha så skööön!
och sen två bilder på hur jag såg ut igår, men nu orkar jag inte hålla på mer haha,
PEACE

att något så fel kan vara så rätt.

Ber om ursäkt för två saker idag, först för mitt lilla raseri utbrott igår, allt har löst sig nu och jag lever i en dröm känns det som. Andra är för min 0 uppdatering idag, menmen allting kan inte alltid vara bra så är det bara.

Idag har jag iaf vart på stan med självaste beck, spelat poker 100 gånger om (där också min farfar peka finger åt mig bara för att jag vann) vart ute med hunden med beck o hennes hund, smsat och bara myst med familjen som är hemma. Allt är bra och det känns inget annat än toppen!
Så nu tänkte jag inte skriva mer!
bjuder på någon bild på mig från igår. snart ser jag ut som en helt ny person, hihi spännande skulle jag vilja säga!
PEACE

jag tänker inte låta dig komma närmare än så här.

jävla bajs skit jag hatar allt som har med allt och göra, fan ta allt.

Jag har absolut ingenting att säga, mer än att vi äntligen är hela familjen i samma hus igen, mamma pappa johanna eric och farfar, min underbara familj. OCH att jag verkligen verkligen verkligen vill ha vit vinterjacka..ska nog köpa en efter jul, det var allt. Eller juste, som ni kanske har förstått, är jag rätt förbannad, eller mer besviken på mig själv. Att detta alltid fortsätter hända..
HUR JÄLVA SNYGG SOM HELST!!!
PEACE

that's how I pictured u with me.

sry för min tråkiga blogg som typ endast innehåller bilder, men jag har inte inget att säga men ändå så mycket. Får inte ner något i ord så det får bli bilder istället. Alla har sina tråkiga perioder, eller det kanske är något annat som håller på och hända? hihi. Jaja hoppas ni överlever ett tag till iaf!
PEACE

I can't set my hopes to high, cause ever hello ends with a goodbye

sen handlar det ju om det där med att öppna käften, berätta för dig och helt enkelt skita i resten av världen och hur de reagerar.
PEACE

yes, under renovering igen.

japp den är under renovering igen, FML

you desired my attention but denied my affections.

vackra själ♥
PEACE

bättre än jag kunde drömma om.

Oj då..jag glömde visst bort bloggen, menmen jag har mycket och göra så skyller på det! imorrn har jag natinonella prov i matte, jag hoppas bara på att det går bra och vill ha det överstökat så fort som  möjligt, sen ska också svenska boken var klar läst till imorgon, prov på boken på fredag och muntlig samhälls redovisning på fredag, denna vecka är allt annat än lätt. men bara att köra all in just nu!
Ska inte skriva mer.
<3
PEACE

wanna play a game?

säger godnatt till bloggen nu, tror jag iaf. Ska iaf stänga av datorn och kollar på beck och sedan somna, eftersom det tyvärr väntar en annan dag imorrn..denna vecka komma bli rätt stressig, det känner jag redan nu, nationella prov i matte och prov i svenska? ja vad kul..
nej men nu rullar beck på TV:n så nu ska jag kila!
haha aawww..ett par år gammal bild, lilla tildis var valp och jag var..jaa liten!
PEACE

svar på tal;

sisådär för kanske 1 månad sedan var det ett par stycken som frågade mig på bloggen hur mitt rum såg ut, vet inte riktigt varför man vill veta det men då orkade jag inte ta tag i det och ta bilder, inaktiv som jag var. Men nu har jag fixat det, tagit lite bilder o så där.
ni måste ta hänsyn till att jag inte städat så noga på ett tag, så ja mitt rum ser ju ut som det gör.
blev ett par, men nu vet ni hur det ser ut iaf! fast jag ska göra om det snart, måla om, tapetsera, nya möbler osv. Det diskuteras fortfarande med mina föräldrar hehe!
PEACE

the truth is..we don't choose who we fall in love with.

Godmorgon people ! Eller vet inte riktigt om man kan säga det då jag vart vaken ett rätt bra tag haha. satte ju alarm på 8,45 då det var kalendern, Mahaha...men den är faktiskt ganska rolig enligt mig sen får ni säga vad ni vill ;) jaja, kände bara för att uppdatera lite så här spontant när jag ändå ligger i sängen med mobilen i handen. min dag idag går iaf ut på att endast plugga matte..får väl skylla mig själv lite grann då det inte blev så mycket av det igår men äsch, that's life. Men nu ska jag återgå till min fantasi ett tag innan jag sätter i gång med plugget.
sne och grejer men äsch..
PEACE

u make my heart raise.

PEACE

i can't go in here...they hate me .

Har inget att säga mer än att allt just nu suger. Och just nu vill bilderna inte heller samarbeta med mig..FML PEACE

i can't breath for the first time..

tänkte uppdatera er lite om min helg och så...men nja det blir inte så, för jag orkar inte helt enkelt! ligger med feta hörlurarna och lyssnar musik i min säng, skulle behöva plugga men hittar inte riktigt orken till matten..vi hörs!
min fina vän.
PEACE

svar på tal

självklart kan jag göra det, bloggen kan du komma till om du klickar här , men tyvärr så uppdaterar vi den inte längre, kanske tar mig ett snack med de två och kollar hur vi ska göra med den. Men det finns ju en del inlägg i den som man kan läsa :)
PEACE