fuck u, fuck allt.

kan du, kan jag.

ny header kommer komma.

-

it's okay not to be okay.

tjena people!
orkar inte riktigt ta mig tiden till att uppdatera denna sega blogg, så därför har det bara blivit bilder den senaste tiden. Men det får ni helt enkelt leva med haha.
sitter just nu och lyssnar på musik, smsar och kollar på tv, jajamensan allting samtidigt väntar också lite på att beck ska komma hem från sin ridning för då ska vi vara lite spontana hihih, bild kanske kommer ;) haha roliga....nog för hon typ är hemma halv 8 men ändå :(
har absolut inget o skriva, så jag avslutar här helt enkelt!
PEACE

det här med att ha ett liv går ju bra osv......

orkar inte vrida de. ni överlever
PEACE

talk to me. if you don't, I feel like you don't need me and it breaks my heart.


you don't have to like me, i'm not a facebook status.


how are things today?

tjena people!
bloggandet har väl vart rätt segt denna vecka, men ja så är livet! har haft saker o göra varje dag och så har jag inte orkat tagit hem datorn från skolan varje dag, så där efter har det inte heller blivit någon bloggning.
Skolan idag har faktiskt vart riktigt kul, precis som igår, men det är bara för att jag och mathilda är helt sjuka tillsammans hahahaha, hela klassen tror typ vi är reatards...menmen :D
vad som händer ikväll vet jag inte riktigt antingen tar jag det bara lugnt och njuter av att inte ha ett piss och göra, eller så gör jag något helt enkelt!
slänger in denna bild bara för att.
PEACE

för trött för allt.

är super duper trött efter att ha spenderat min dag i sporthallen från 07:45-15:15 och sedan efter det träning, så nu ska jag stänga ute världen och sedan sova!
PEACE

tumblr <3

PEACE

orkar intee

orkar inte blogga, min statistik är cp också så jag kan inte se den och alls känns bara cp haha. Så jag orkar inte idag, kanske uppdaterar imorgon, kanske inte, det får vi se helt enkelt!
PEACE

mina inköp de två senaste dagarna:

linnet är alltså fram och baksida!
det var allt, tror jag mahah :D är nöjd!
PEACE

outfit of the day;


i'll be there for you.

Hihi jag hade rätt, i dag var en dag som jag spenderade mina pengar. Ärligt talat första gången jag har köpt mer än två klädesplagg samtidigt (om jag inte är på stan/tuna med mamma då vill säga) haha låter säkert helt cp eftersom jag är tjej och är på stan rätt ofta. Men idag köpte jag iaf 3 olika sorts tröjor och en bandeu, riktigt bra köp ska ni veta, är suuuuper nöjd! Kommer bilder på det i nästa inlägg.
Resten av kvällen ska jag iaf bara chilla, kolla på lite serier och bara ta det allmänt lugnt, fy tusan vad skönt, var ett jäkla bra tag sen jag gjorde det känns det som. Och imorgon bär det kanske av mot västerås erikslund, hihi vilket betyder ännu mer shopping!!! Lifes great.
hur jag såg ut idag i bättre bilder:
nog för jag släppte ut håret sen och discha halsduken, men såg ut såhär först haha ;)
PEACE

taggar ivääg

Drar mig till stan strax med beck i hopp om att slösa lite pengar på kläder, är ju dock rätt dålig på det..hittar massor men inget jag vill spendera mina pengar på haha. Idag känner jag att det inte är en sån dag så vi hoppas på det bästa! ;) Vad som händer senare är väl lite av ett frågetecken, vet kanske, men inte säkert.
haha jag nyss, glad osv....
PEACE

GAAAAAAAH!!!

CPPPP MÄNNISKA DRA ÅT HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hatar folk som säger att de itne alls är som alla andra och 5 minuter efter bevisar motsatsen...Så jävla grymma människor det finns alltså :) Helt sick!
prata aldrig mer med mig.
PEACE

fhasifhiksfnlkfna

haha ååååååååååååååååh, jag får snart psykutbrott på en viss person bara för han är så himla korkad, negativ, jobbig och allt som bara en irriterande person kan vara..............åhhhhh :((( jag som hade en rätt bra dag idag! men nejnej så måste en komma och förstöra bara för att jag är jag!! wtf....
haah förlåt att jag har psykbryt...uppdaterar senare istället då jag förhoppsningsvis är lite gladare!
så här mycket psykbryt har jag att jag till och med lägger upp denna fula bild, gaaaah!
PEACE

no dator!!

Har ingen dator idag heller och att blogga från mobilen är inte riktigt min grej haha. så jag uppdaterar imorgon eller något istället, och imorgon ståt bara två lektioner på schemat, fy tusan vad skönt people !!

it wasn't even whole from the start.

Tjena people!
Har lite tid att fördriva innan jag ska gå till bussen så tänkte att jag lika gärna kunde uppdatera er lite grann så här på morgonen. Börjar 10 i 11 idag, såå himla sköööön! Men dessvärre slutar jag 10 i 4 haha...Sen efter skolan blire träning i årbyhallen, taggad? Nja inte just nu, men det kommer nog lite senare hoppas jag.
Just nu sitter jag iaf i sängen och lyssnar på musik och ska väl strax börja röra mig mot hallen för att ta på mig och sedan dra mig mot bussen som går 10:08!
hahaha hade tråkigt för några dagar sen så underhöll mig med att ta lite cp bilder, som ni ser haha!
PEACE

hahahhahha asså döööööör!!


så jävla sann!
PEACE

you gotta get back up when it knocks you down.

Nu har jag dator igen! Äntligen haha, uppdaterade min mobil minst 100 gånger i går på fb haha jätte jobbigt! Anledningen till att jag inte hade någon dator igår var för att jag inte orkade ta hem skoldatorn och sen så är min vanliga dator i linköping för Johanna och Joel glömde ta med den hem efter de lånade den till Tahiland. Menmen, nu är skoldatorn hemma igen!
Kom ganska nyligen hem från skolan och har nu bytt om till min one piece och kollar runt på datorn. Ska beställa hem skal idag till mobilen har jag bestämt, mina jag har nu är så fula haha...
Rolig dag idag faktiskt, hade fysik och sen slutade vi så då drog vi tjejer till stan och åt eftersom thuy fyller hela 17 år, grattis tjejen!!
PEACE

no updating

Nope jag har ingen dator hemma och orkar inte uppdatera från mobilen så uppdaterar imorgon istället people !!

för dig.

PEACE

---

Tjena people!
Orkade inte med någon rubrik idag, så ni får helt enkelt klara er utan en maha. Ligger för tillfället i min bäddade säng och glor runt på internet som det roliga livet jag har. Nej men har faktiskt gjort rätt mycket denna förmiddag/morgon, vaknade runt 9 och gick då upp och fixa lite saker. Som sagt är det match idag klockan 4 och jag hoppas det blir en rolig match helt enkelt !
Ska inte skriva så mycket mer nu för har inte alls något att skriva haha, men livet flyter på osv.
robin på tuna park för några dagar sen hihi!
hahaha älskade teenagers post!!!
PEACE

you don't have to save me, just need you to follow.

Sorry att jag inte uppdaterat er något idag! Men jag har spenderat all min tid till basket och helt underbara människor. Börja med att kolla på mina bruds som spöa aros med cirkus 20 poäng, sen drog jag och ett gäng av tjejorna till donken och käkade lite halv snabbt för att sedan bege oss till sporthallen där vi var jourlag. Gick rätt snabbt och jag hade riktigt kul, precis vad jag behövde denna dag. Damerna drog också hem en vinst, på 2 jäkla poäng..haha as spännande!
Men nu kom jag nyligen hem och känns väl både roligt o tråkigt. Hade gärnat spenderat lite mer tid med brudsen istället för att bara vara hemma. Men så kan livet vara!
Nu taggar vi för match imorgon mot 96orna, finns bara vinst! Blir lite av en comeback för mig då jag inte spelat match på hur länge som helst eftersom jag inte haft tid till och träna.
bara för jag saknar sommaren sådär ganska jätte mycket.
PEACE

helt jävla förstörd.


fuck it.

new in;

Var en liten snabbis med mamma på tunapark tidigare idag innan vi åkte iväg och handalde. Fick med mig lite saker hem som jag visar här under. Tack mamma!
Nytt överkast från hemtex. hihi skit snyggt.
Två adidas trööjoooor.
la bara upp denna för att ni ska typ få se min nya nårfärg, inte det jag vill ha, men en början till det ;)!
PEACE

för och efter bilder;

mahahah jätte stööökigt...
nu;
har väl inte riktigt städat klart än haha, men det får duga!
PEACE

besviken.

Besviken på mig själv, besviken på allt.
Hatar att fastna för mycket för saker. alldeles för mycket.


fuck this.
fuck allt.
jag mår bra people!
PEACE

just keep going.

Kom hem för kanske en timma sen från frisören, håret blev lite kort men i helhet är jag faktiskt nöjd. Slänger in en bild lite senare då det också kommer bild på rummet. När jag nästan var klar igår kväll ångrade jag mig och tyckte det blev fult så började flytta om de igen, men nu ser det helt okej ut faktiskt, (men är inte klar) så slänger upp bilder på det också senare idag :d
PEACE

är i full gång haha...

ser väl kanske inte sådär jättebra ut just nu haha, så jag återkommer!
PEACE

when you hold your arms around me I only want one thing more, and that's to be a little closer

Tjena people!
Sorry för mitt jätte tråkiga inlägg under med ett tråkigt test, vet att det suger haha ): Men äsch, ibland får man väl vara lite tråkig I guess. Just nu sitter jag i sängen med musiken på, funderar på om jag ska ta tag i mitt rum och bara förändra allt, jag älskar förändringar och hatar när det alltid ser likadant ut haha..och när det är stökigt, usch..men ändå har jag en tendens att alltid droppa kläderna på golvet ändå.
Sitter och samlar på mig lite idéer, om hur det kanske kan se ut om några timmar. Frågan är ju om jag verkligen orkar haha, men ja nu jäklar, nu kör vi!
För och efter bild kommer ju självklart komma upp!
slänger in denna bild från 9an då vi hade spexfoto bara för att jag saknar mina tjejer från faktoriet för jävla mycket, det suger ): och för att fördriva tiden lite då jag verkligen är super pissnödig men vi har en granne som står i hallen och pratar och jag orkar verkligen inte gå ut och hälsa......................gullig som jag är!
PEACE

brist på fantasi osv..

Gör detta test bara för att fylla ut typ heho.

Namn
: Anna Byström
Piercingar: 4 i öronen, 1 uppe och 3 vanliga.
Tatueringar: Inga för tillfället..mamma tycker jag ska fylla 18 först...
Längd: 164cm (ungefär)
Skostorlek: 37-38
Hårfärg: Just nu brun, men ska ju färga imorrn, spännande ;)
Fräknar: Jo jag har ju det.
Motto: Har väl inte direkt något speciellt motto.
Kär? Jo jag är väl lite smått kär hehe.
Önskar du att du bodde någon annan stans? Jaa...i stan!!!!
Tänker du på självmord? Haha nejnej!
Tycker du att du är attraktiv? Kanske inte attraktiv, men visst finns det stunder man tycker man ser bra ut?
Dricker du? Dricker gör väl alla.
Använder du droger? Aldrig.
Röker du? Aldrig gjort, kommer aldrig göra.
Vilket schampo använder du? Något konstigt märke, aussie något heter det. Bra om man har mycket värme på håret!
Vilken parfym använder du? Olika, men Clean och Beyonce heat rush oftast!
Vad är du rädd för? Sånt som kryper (insekter osv.), tystnad och att gå ute själv i mörket. (yeah jag är fjolla) ;)
Gillar du att tvätta? Har aldrig provat på o tvätta...
Gillar du berg och dalbanor? Hahahahhaha neeeeeeeeej, är rädd för alla...

Senaste...
Filmen du hyrde
? Oj..jag hyr aldrig film, så ingen aning.
Filmen du köpte? Köper aldrig filmer heller, utan mamma som gör det, men det var kanske kronjuvelerna?
Låten du hörde: Lyssnar just nu på all this way - Amanda Fondell.
Låten du laddade ner? Ehm...haha ah du, ingen aning!
Person du ringde? Har inte ringt på två dagar? Men mamma.
Personen som ringde dig? Johanna Byström
TV-program du såg? Ehm..simpson igår tror jag?
Person du tänkte på? Oj..ja du, S kanske? Eller typ..haha ingen aning :(

För eller emot...
Långdistansförhållanden? Svårt att klara av sånt, men det är ju helt upp till personerna själva att bestämma.
Utnyttja någon? Emot
Självmord? Emot
Ungdomar som röker? Ungdomar gör som de vill, inte mitt beslut. Men jag skulle aldrig kunna röka själv.
Använda droger? Emot
Sex före äktenskapet? Haha knäpp fråga, men aah för.
Köra onyktert? EMOT!
Förhållanden? Helt klart för?

Favorit...
Låt: Tror inte jag har någon speciell...Men jag gillar smoeone like you haha.
Sak att göra: Spendera tid med personer jag gillar, träna och bara ha allmänt chill ibland.
Sport: Hm..Basket kanske? Men fotboll är också en favorit tror jag.
Dryck: Iskallt vatten om jag är tröstig, annars kall cola i glasflaska hihi.
Kläder: Min onepiece när jag går hemma haha.
Film: Kollar typ aldrig på film, så svårt och säga.
Bil: Haha ingen aning, så länge de är snygga och ser fräscha ut funkar de för mig! ;)
Serie: Följer ingen serie....men oth kanske?
Åhh vad tråkig jag är haha :/ Bara känner hur tråkigheten (?) flödar alldeles för mycket......sucks to be me.
där är hela paketet jag använder! :)
PEACE

stronger.

Tjena people!
Sorry för min usla uppdatering igår och även idag? Men igår så var jag på stan med beck till 4 halv 5 och vid 6 drog jag till S och kom hem därifrån runt elva. Så ja hela min dag gick åt att göra annat.
Men idag har jag tränat, träningen började klockan elva...riktigt fml moment haha. Men det gick bra och gå upp och det gick bra och träna, den var även rolig i dag med! :)
Vad jag ska göra resten av dagen vet jag inte riktigt än, kanske träffa någon? Kanske inte? Det får vi helt enkelt se ;) Uppdaterar lite senare med lite roligare saker!
ny header?
Ja kanske.
PEACE

Breve ditt namn, står ett namn till.

Tjena people!
Sitter just nu med en tiggande hund vid min sida som vill bli kliad hela tiden, haha gullig hon är men ja lite jobbig är hon väl också i vissa tillfällen ;)
Kom iaf nyligen hem från stan där jag spenderade några timmar med beck, vi åt lunch nachotallrik, fick ut alla aggresioner som vi hade inom oss osv haha..Nu känns det lite bättre iaf så det är ju bra.
Vad som händer ikväll är väl lite av ett frågetecken, ska kanske träffa S mend det är inte riktigt säkert än. Men ja time will tell antar jag.
haha sötnos hunden.
PEACE

i can't believe you guys.

Tjena people! Läget med er? Med mig är iaf allting bra, jag ligger för tillfället i sängen, kollar tv och har mobilen i handen. Vaknade åtminstonde 10 idag så det var ju riktigt skönt, fast har inte gått upp än så det kanske är dags snart då jag verkligen är super hungrig har vart det ett tag nu, får se om jag tar mig upp eller inte haha. Blir ingen bild då det inte vill samarbeta med mig, som vanligt! PEACE

nya inköp kanske?

Funderar på om jag kanske ska beställa hem lite nya skal till mobilen? Som en liten snygg uppfräschning nu när det är nytt år, ska jag försöka bli annorlunda kan ju min mobil bli det med mig ;) Den är ju ändå nästan mitt allt hihi.
Funderar på dessa två, mucho nice om ni frågar mig. Ska talka med pappa imorrn så han kan beställa åt mig :)
PEACE

don't forget me when i'm gone.

Tjena people!
Träning gick väl sådär idag, den var riktigt utmattande men riktigt riktigt jäkla rolig! Längesen den var så rolig som den var idag och det kändes inget annat än bra.
Sitter för tillfället i sängen med min onepiece och lyssnar på musik, fördriver tiden lite och smsar med två underbara människor. Skön kväll när jag är så pass trött som jag är, att gå upp 06:45 är inget jag rekomenderar direkt, men imorgon blir det sovmorgon människor!! Fy vad sköönt, börjar dock få lite ångest för att skolan börjar om mindre än en vecka nu...jag orkar verkligen inte med allt plugg igen, skjut mig.
Men jag mår bra people, det gör jag, and that's awesome! :D
jag innan träningen, haha bjuuuuuuuder!
PEACE

i'm just worried that my insecurities will ruin everything.

Tjena people!
Allt bra med er? Jag mår iaf rätt bra jag, eller det tror jag. Orkar inte riktigt känna efter ordentligt så jag nöjer mig med såhär. Haha vad snackar jag om? Haha aah ni..No aning!
Denna morgon har jag i stort sett inte gjort något, blev väckt av pappa 6:45 för att säga hejdå till världens bästa farfar som idag åkte hem till Norrland. Så nu är vi bara 4 i familjen igen, men jaja det går bra ändå! Johanna och Joel åker även hem från Taihland idag efter att ha spenderat en vecka där, lite halvt avvis är man ju...Men de kommer iaf hit på torsdag igen hoppas jag, (Johanna börjar ju skolan imorgon) mihihi.
Men ah har inte så mycket mer att säga alls, träning ikväll, taggad? Nja inte direkt, men bara att köra.
haha lägger upp denna bild bara för att.
På torsdag blir det ju att dra sig till frisören, klippa sig och färga håret, späännnannndeeee!!
PEACE

your love is a lie.

Tjena people!
Bara jag som har haft en ultra seg dag eller? Eller ja hela jag är seg och så hiiimmmllaaa tröööttt, haha borde egentligen sova för ska upp klockan sju imorgon, men nja, det där med att sova är överskattat. Har iaf spenderat hela kvällen åt att kolla på massa gamla bilder som jag har på en gamal dator från 07 kanske? Hihi massa söta och fina bilder där och även skämmiga haha!
Just nu kollar jag iaf på något på 6an, ingen aning om vad det är men aah, bra är det inte heller haha! Ska kanske ta och ta tag i en sak jag vill göra men vet inte riktigt om jag ska! time will tell i guess. Ska inte skriva mer nu people, hoppas ni får en bra kväll osv ;).
haha ett exempel på en bild jag hitta, jag var 13 år där haha!
PEACE

i'm just...me.

några bilder som beskriver mig lite halvt just nu då;
kanske ska gå och försöka bli gladare nu!
PEACE

2012.

Shoo people.
Konstigt att säga att det är 2012 nu, haha känns helt sick att det redan gått ett till år. Men hoppas på att detta blir ett riktigt jävla bra år som inte innehåller ånger. Igår var helt okej, bara att vi var ute och gick lite för mycket känner jag, men sen kom vi fram dit vi höll till ett tag. Det kunde ha avslutas bättre då jag inte fick träffa den jag ville men det började istället bra, med min vän. Somnade iaf 3 inatt och vaknade vid 11, hihi typ rekord.
Men aah vad jag ska göra idag vet jag inte riktigt längre. Får se vad jag känner för, antagligen ingenting, är inte på så bra humör hehe!
jag och beck igår innan vi stack.
PEACE