då hade jag ändå haft en ärlig chans.

Hola people!
Tänkte uppdatera bara lite snabbt, gör inget speciellt, eller jo packar ihop lite kläder som jag ska ta med mig upp till norrland på lördag, japp då sticker vi, upp till farfar och har det wonderful ♥ Och jag ser extra mycket fram emot detta för att Hampus ska med upp dit (!!!) Dock åker han hem på torsdagen men hinner spendera nästan en vecka tillsammans innan iaf, ska bli så himla mysigt och kul, ser så mycket fram emot denna semester.
Kommer antagligen uppdatera er mer när jag är där uppe dessutom, när jag inte har något o göra, kanske bara sitter på mitt rum utan tv, ja då är det ju vädligt stor risk att ett inlägg slinker in! ;)
 
han är så underbar och fin, på alla sätt, min älskling ♥
PEACE

ingen rubrik.

tjo igen! 
två blogg inlägg på två dagar?! tror jag är sjuk eller nått, rekord för mig på väldigt länge haha. Nej men jag uppdaterar lite då och då, när jag inte gör något och när jag helt enkelt känner för det. Idag jobbade jag, som jag redan gjort i en vecka, är riktigt skönt med sommarjobb, man har liksom alltid något och göra sen inget mer med det + man tjänar pengar, that can I live with. hihi, längtar bara till lönen kommer, vilket den gör i slutet av augusti, menmen!
tänkte mest uppdatera och säga att jag mår så jävla bra, är riktigt glad och allt tack vare mitt hjärta. skulle inte klara mig utan honom just nu, behöver honom verkligen och han gör mig till jordens lyckligaste, så himla fin, ut i från och in, på alla sätt, i mina ögon är han verkligen perfekt. Över två månader tillsammans, fler tänker jag spendera med dig, du gör mig hel, till en bättre person, tack för du vill vara min, du sätter mitt leende på mina läppar "smile" inger mer. 
lycklig, japp absolut!
PEACE

I think about you all the time.

tjena people! 
tänkte uppdatera er lite sådär spontant när jag ändå inte har något annat för mig. Sitter just nu och gör ingenting i stort sett, som ni säkert fattade i min förra mening. Men är iaf hemma själv just nu, lyssnar musik, tittar tv och snackar med lite roligt folk på facebook, sånt man gör en seg söndag. 
Jag har iaf spenderat min helg tillsammans med min fina andra halva, snackar självklart om min älskling. Sovit med honom sen fredags och vi har haft det über bra. Dock har jag kanske vart lite osocial mot honom då jag slocknat runt 12 (?) kanske varje kväll när vi kollat film.. jag som ska försöka sluta somna när vi ligger och kollar film, det går sådär haha.. har iaf vart super mysigt och jag känner hur dåligt jag kommer sova denna natt utan hans armar om mig. menmen bara o kämpa haha! 
Tidig läggdags blir det iaf, har ju börjat jobba, 07:00-16:00 mån-fre, bara o köra liksom, vad gör man inte för pengar?! jag går iallafall upp 05:20 bara för de där förbannade pengarna haha.
orkar inte lägga över andra bilder från mobilen, så får bli denna random bilden. mest för att jag saknar er två.
PEACE