Helt amazing.

Tjenixen people!
Ska sammanfatta helgen för er då jag inte hört av mig på ett tag.. (Hehe)
Helgen har iaf vart helt underbart bra och gått så himla onödigt fort.. Har kanske inte hänt något direkt speciellt men den har ändå vart mycket bättre än andra helger som vart.
Min syster och Joel spenderade helgen hemma i Eskilstuna, jag spenderade i stort sett hela min helg med min underbara älskling. Vi hart vart o fikat hos Joels mormor o morfar, har vart en snabbis på stan o fixat nödvändigheter med Hampus, har firat hans lillebror och bara haft nödvändig tid tillsammans, Hampus och jag <3 allt känns så himla bra. O juste, jag har pluggat fysik också! Och det gick faktiskt rätt bra ;)
Slänger in lite bilder från helgen under.
PEACE


ÅÅÅÅÅH

GE MIG DEN HÅRFÄRGEN NU!! skulle kunna döda för den, hur fin som helst.. sen är ju frågan om jag ska gå till frisören o försöka fixa denna hårfärg, hur fin som helst, men det lär ju kosta ett par hundra.. men åååh vad fin den är!
PEACE

Eeeenglisssh

En riktig engelska lektion with my friend mathilda...


Helgen är snart slut..

Tjenixen people!
Aah tyvärr är helgen snart slut sucks, vet inte riktigt om jag orkar en ny skolvecka eftersom jag denna vecka måste börja repetera alla 500 sidor fysik, stort fysik prov på alla kapitel om sisådär två veckor (y) så jävla segt men bara o köra sen efter jul är denna kurs över, dock väntar då istället 3 terminers helvete med fysik 2, vet inte riktigt hur det kommer gå, men får fokusera på slutprovet i fysik 1 just nu istället, återkommer senare med vad som händer under helgen.
PEACE


matteee

Tjenixen people!
Vet att min uppdateringen inte varit den bästa, men igår pluggade jag matte och sen åkte hem till min älskling o tog det lugnt o sen sov, vi båda var as trötta så vi sov från halv 7 till 8 (då jag ställde alarm) haha hur skönt som helst! Sen kollade vi lite tv sen vare dags o sova igen. Nu efter skolan så har jag bara pluggat matte och även duschat, ska strax fortsätta plugga matte men då med lite kompisar, för allt blir så mycket lättare när man pluggar matte/fysik tillsammans, för då lär man sig av varandra ju! 
Imorgon är det BARA matte prov som gäller iaf, börjar halv 9 och slutar? Ja senast 11 beroende hur länge jag sitter o skriver provet, förhoppningsvis är det inte sådär jätte superduper svårt, men det visar sig.. Sen är det utvecklingssamtal som gäller vid halv 4, men det ska nog inte vara några problem, jag är ju en liten ängel i skolan! ;)
haha fullt seriös bilden, menmen..
PEACE

BIILDBOMB

känner att det verkligen är dags för en bildbomb på min blogg, massa gamla bilder och lite nyare också kanske!
ENJOOOOOY

 




haha, PEACE

bio inaattttt

Tjenixen peeps!
Sitter och lyssnar lite på musik men ska snart dra mig mot bussen, ska möta mamma på ica maxi så ska jag köpa godiiiis till ikväll, mahaha, mums, men det behövs verkligen.. Hur ska jag annars hålla mig vaken under filmen liksom? Den slutar vid 2 så är väl hemma runt 02:30, då äre ju bara bums i säng och sen upp till skolan tidigt imorgon, får väl se hur det går haha :( 
När jag kommer hem från ica maxi ska jag iaf duscha och sen får vi se, kanske sova lite och vila upp mig till inatt haha, jag brukar inte vara uppe till typ 3, inte ens på helgerna haha, jag älskar sömn!! 
bjuder på en gammal häftig bild från kemi labben, bara för jag har brist på bilder på denna dator :( 
PEACE

jag vet ingenting längre.

Ungefär hur jag känner just nu..

KLAAAAR

är klar med den där cp engelskan, känns super skönt, dock är jag inte mindre stressad för det, på fredag är det matte prov som gäller, så nu äre bara att ta fram det istället och plugga järnet, för det behövs verkligen..

 
 
 
WELL HELLO THERE GEEK!
PEACE

Hola people!

Tjenixen.
Sitter vid mitt skrivbord och försöker skriva lite på min engelska, eller iaf komma på något som jag kan skriva om senare, men går det bra? Nope inte alls skulle jag påstå. Jävla skit engelska, den är så himla tråkig att jag hellre sitter och kollar på när mamma stickar och har roligare... BAJS engelska, hatar den så mycket.............. </3
Haha yeah, inte så att jag har nått emot engelska så, utan våran tråkiga lärare som gör att jag hatar engelska, ååå!!
Aja dagen har iaf gått fort och jag känner att det har gått bra också, har gjort nått vettigt på alla lektioner (förutom engleskan där chris bara står o snackar och ingen fattar varför) HAHA hate mot engelskan just nu! Ska iaf gå ut o gå lite senare, känner att jag behöver det, rensa tankarna lite och lugna ner mig, är så sjukt stressad hela tiden, helt sjukt. Men ska ta en aloe vera nu (muuums) och chilldilla lite, vi hörs peeps!
en av mina fina o mysiga ljus ställen, älskar ljus nu när det är mörkt hela tiden!! hihi
PEACE

ÄÄÄNTLIGEN!!!!

WOHOOOO, ny vinterjacka är beställd, äntlige, så himla lycklig, velat haft den hur länge som helst :DDDD

säger inte ens att jag är ledsen!

för den här sega uppdateringen uppstår allt för ofta haha..
Sitter iaf just nu vid min stationära dator, som jag tog in i mitt rum igår men utan internet, så jag o pappa var på stan idag och köpte nån trådlös mackapär så nu funkar det!! Har massa gamla bilder som jag sitter och skäms för och skrattar till haha. 
Men dag idag då, jag vaknade upp bredvid min kära hampus så myste med honom hela morgonen och kollade lite vd, sen åkte han hem tyvärr och då firade vi pappa lite grann eftersom det är farsdag. 
Sen när vi var på stan gick vi förbi mc och kände lukten av hamburgare så då vart både jag och pappa sugen på det, så till middag vart det MAX, mumsiiigt faktiskt, är dock stenmätt nu, känner matkoman som kommer krypande haha..
Nej men ska återgå till mitt engleska plugg nu, som för övrigt går riktigt åt helvete!!!!!
jag och min retard kompis frida i åttan, haha fula vi var :((
PEACE