Skolaaa

Tjenixen!
Vet att jag inte uppdaterat på snart en vecka men har inte orkat.. Sitter just nu i sängen iaf och har nyss ätit. Ska nog inte göra så mycket mer nu mot kvällen, mer än en kemi labbrapport jag och Mathilda måste fixa, det sista innan lovet också. Ska bli så sjukt skönt med lov, ska njuta av varje dag och inte låta nån tid gå till spillo haha! Är verkligen jätte taggad iaf, dock måste jag ta nån dag till att plugga, så jag kommer igång med min engelska uppsats och börjar repetera konstruktionen så jag klarar den på måndagen efter lovet. Men ska göra nått annat nu så vi hörs kanske snart igen!
PEACE


Waaaaaaaah

Tjenixen!
Precis klar med nästan två timmars fysik prov så nu sitter jag bara utanför aulan och väntar på att Mathilda och ska bli klar, provet gick faktiskt helt okej så hoppas alla timmar av plugga visar sig på resultatet sen! Nu återstår bara kemi (där vi har läxa) och beep test på idrotten, värsta torsdagen nånsin, men jag hoppas den går fort! Dessutom som äter vi ute idag på lunchen (tror jag iaf) så det är iaf något positivt!
PEACE


No uppdatering

Hejsan peeps!
Ledsen att jag inte uppdaterat under helgen men jag har helt enkelt njutit av den lediga tiden! Mår inte så bra just nu, har ont i huvudet och är hängig, svimmade imorse hemma hos Hampus (första gången och as läskigt) så det är därför jag inte mår så bra, uppdaterar förhoppningsvis imorgon om jag mår bättre!
PEACE


Tjenixen

Tjeniiiixen people!
Hoppas ni hAr och får en super fredag! Jag har iaf först gått i skolan idag, haft design och matte sen sluta, blev klar med min penn-ask haha, mycket krångel med den men nu är den äntligen klar! Sen åkte jag hem och skrev klart min svenska och sen åkte jag till vårdcentralen och tog spruta..buhuu, eller gjorde bara ont när hon sprutade in vaccinet :/ sen senare ska jag träffa Hampus på stan så ska vi gå och äta sen avslutas kvällen hemma hos mig med min underbara bredvid mig :* ska kanske plugga fysik nu.. Får se om jag orkar faktiskt ..
PEACE


Pluuuuuuuggggggg

Tjenixen!
Uppdaterar er inget mer idag tror jag och nu skulle jag bara tala om för er att jag faktiskt sitter o pluggar.. Och fysik dessutom, inte roligast men har prov om en vecka imorgon och jag vägrar få f! Så det är bara att kämpa gärnet och försöka plugga lite varje dag iaf.. Fast idag har jag faktiskt kommit en bit, men det är rätt svårt och mycket kvar :/ så nu har jag inte tid mer!
PEACE


Tjeniiixen

Tjaaa!
Trevligt att Mathilda kunde titta en på min blogg, fast förstår inte riktigt vad hon menar med dammig? Denna blogg uppdateras ju hela tideeeeen, haha nästan iaf!
Ligger just nu i sängen iaf, typ, och är ny duschad, var riktigt skönt ska ni veta, spelar även lite musik och kollar på baksidan av min tv.. Haha kanske låter helt knas men den står med tv rutan in mot väggen, varför? Jo för skruvade på några saker för ska sätta upp den på väggen, förhoppningsvis idag, beror på om pappa hinner hjälpa mig för just nu är han ute med hundarna.
Ja förresten någon som vill ha två jobbiga hundar? Helt gratis? Blir galen på de!! Idag OCH igår har de vart inne i mitt rum under dagen och rivit ut hela jävla soptunna, så jävla irriterande för man blir så jävla förbannad och är as sur typ resten av kvällen! (Ja jag är sur!) hehe..
PEACE


Hej Mathilda bloggar!

Hej jag tänkte blogga lite här på annas övergivna och dammiga blogg. Vi sitter i utt grupprum och gör CAD, eller vi låtsas iallafall för vi orkar inte jobba. Vi läser bloggar och lite annat och pratar och har det underbart. idag har vi haft svenska och då skrev vi om Oddyseen, vi ska skriva en uppsats eller nått sånt där. Sen hade vi lunch och då var det super god mat, pizza med pomfritt och hambrugare. Och så hade dom bytt ut vattnet i maskinen till coca cola, det va jättecoolt! 
Efter lunchen så hade vi matte och då jobbade vi matte, Anna är jättebra på matte ska ni veta så om nån behlver hjälp är det bara att kommentera bloggen så hjälper hon gärna. Nu ska vi jobba videare med skifsnyckeln vi gör i CAD, puss alla älsklingar!
// Mathilda Jensen http://amandajensensyster.blogg.se
 

Heeeejsan alla cpp baaarn

Tjabbaaaaa!
Sitter med Mathilda i ett grupp rum och deppar, vi fick f på kemin (som typ hela klassen fick hahaha) och nu ska vi plugga till fysik prov nästa vecka, haha orkar inte.. Försöker iaf och sitter och skriver lite på ett papper vi fick sen får vi väl se vart det leder haha, ne nu ska jag väl försöka skriva lite mer (även fast det inte kommer hända) cp kemi o fysik!
Japp vi har kolsvart i grupprummet!
PEACE


Skoooooola

Ååååh måndag morgon igen.. Förstår inte, helgerna går såå jävla fort, fast det kan ju vara för jag alltid gör nått på helgerna haha. Ska iaf gå till bussen om cirkus 8 minuter, hade vart galet skönt o vara ledig eller i alla fall haft sovmorgon idag..men icke icke :/ bara att kämpa sig igenom, har även kemi idag och tror vi ska få tillbaka proven, är inte alls taggad på det, vill nog inte så betyget.. Åååh fml moment just nu asså.
PEACE


Ny padda!

Tjoooo people!
Hoppas allt är bra med er, för det är de iaf med mig! Idag så spenderade jag 4500 kronor på mindre än en minut, haha sweet.. Nej men nöjd över mitt köp, blev en vit iPad av den nyaste generationen, så det blir typ som min bärbara dator, aah jag köpte en sån istället för en ny dator. Smartare enligt mig eftersom jag har skoldatorn också.
Ja jag har inte så mycket mer o säga, leker med min padda och har även vart hos Hampus idag och pluggat lite..
PEACE


.

Tjena!
Ledsen att jag inte uppdaterat er något nu under dagen men har haft fullt upp med min pojkvän. På eftermiddagen åkte vi hem till honom åt mat, satt och pratade om lite allt möjligt och nyss har vi kollar på nya Johan Falk med hans föräldrar, den var faktiskt helt okej!
Ligger i sängen nu med haha, och Hampus sover ;) jätte söt, fast än så länge ligger han bara o snarkar o mumlar lite för sig själv, hihi.
Förresten jag är jätte sugen på fika så ni vet!:( buhu och imorgon får vi inte äta sånt.. (Kontrakt han och jag har skrivit haha)
PEACE


When the darkness falls.

Hola bloggen!
Ligger här i sängen med Hampus, nog för min lilla sötnos sover men jag låter honom, killen var super trött, själv är inte jag så trött så lär ju kolla på en film o sen försöka somna igen :/
Haha kul att Hampus typ spelar musik med sina tånaglar mot sängkarmen och nu börjar typ studsa också..den ungen kan verkligen inte sova utan att prata eller röra på sig, för nu börjar han prata också! Ska mysa ner mig riktigt ordentligt bredvid honom efter jag skrivit klart detta och prata med honom så han inte bara ligger där utan att få svar, jag är så gullig mot honom.
Kvällen var iaf helt okej, var väldigt trött så det drog ju ner det hela lite, men äsch vad gör det!
Nej ska nog lägga ifrån mig mobilen nu, min lilla kille ser så ensam ut.
PEACE


Lugnet före stormen

KBK!


Långsamt farväl.

Haha använder för första gången blogg.se appen på telefonen, inte för jag brukar uppdatera men ändå. Och varför jag gör det just nu har jag heller ingen aning om, brist på något o göra och vill fördriva tiden lite.
För vid halv 5 möter jag upp Beck sen drar vi iväg med bussen och fixar lite saker sen mot kvällen kommer det lite folk till oss så kör vi på chillkrök med poker och sådant chill haha 👍👌 kommer bli as nice tror jag, eller ja, det blir ju vad man gör det till!