trööötttt

orkar inte uppdatera något idag och orkade inte igår heller. Ska fortsätta sova som jag har gjort nästan hela dagen förutom när några ringde på skype och störde haha...sååå sköööönt och sova på dagen haha :D
om du ändå fattade vibbarna pucko.
PEACE

veckans hemligheeeeeet

okej veckans såkallade "hemlighet". Kanske inte riktigt är en hemlighet utan det är ju en sak ni troligen inte redan visste om mig som ni nu ska få ta del av. Jappjapp, här kommer veckans hemlighet:
Denna vecka ska jag berätta för er att jag tycker bantning är ÖVERSKATTAT. Jag menar, man lever bara en gång och varför ska man äta äckligt och bara plåga sig själv för att få den så kallade "perfekta kroppen". Jag trivs iaf i min kropp även fast jag inte är den smalaste men inte heller den tjockaste. trivs i kroppen jag går runt i, i vilket fall och skulle aldrig försöka banta. Har försökt tidigare men kommer aldrig hända igen :)
trivs i den ni är people, för att gå på diet osvosv är fan bara att plåga sig själv, ni lever bara en gång förfan!!
anledning till att jag lägger upp denna bild är för att visa att jag inte är den smalaste men ändå inte skäms! Sen om ni anser att bilden är opassande eller tar den fel är inte mitt problem, jag har förklarat :) finitoooo!
PEACE

veckans låååååt

Japp, på lördagar kör vi veckans låt! så häär kommer den;

finner inte ord för hennes röst, hennes låtar. Men denna låt är helt klart min favorit, bland alla låtar, får rysningar av den, så mycket mening i låten. så jävla bra!
PEACE

7 nya saker jag kommer blogga om:

veckans/månadens utmaning - har inte riktigt bestämt vilket än, beror ju på vad jag känner för, men kommer iaf ta ut utmaningar jag kommer göra och sedan visa för er läsare.
dagens/veckans bästa låt - ja det säger väl sig själv i stort sett....
veckans, detta visste ni kanske inte om mig - japp jag kommer alltså försöka luska fram något ni antagligen inte visste om mig, ska försöka göra det till varje vecka.
veckans inspirations källa - eller aah vi får se om denna, vet inte riktigt om jag blir så inspirerad av så mycket folk att jag kan välja ut en varje vecka haha.
veckans irriterande objekt - kommer alltså välja ut en sak/händelse/person som bara har vart allmänt irriterande under dagarna, kan bli kul, kan bli en flopp haha, vi får helt enkelt se.
veckans roligaste händelse - kan bli svår och välja, händer ganska ofta massa roliga saker i mitt liv haha, så kan vi ju vara kul för er att också ta del av det!!
veckans minne som jag tänkt på mest - ja , ni lär ju förstå haha.
anledningen till att jag valt 7 veckans saker.....är ju för att jag ska ha en för varje veckodag så jag alltid uppdaterar er som något iaf! Hihi kan bli kul, men också en flopp haha, men vi gör ett försök helt enkelt!
PEACE

u think u had the last laugh.

tjena people!
sitter just nu i sängen och är döööö mätt, känns som jag ska spricka haha, usch hatar den känslan. Och nu tog det stopp? Vad fan ska jag skriva nu liksom? jag har ingen aning hahaha, fett no fantasi just nu. Vad som händer ikväll är kanske upp gjort, det visar sig helt enkelt, återkommer kanske senare med lite mer inspiration i bakhuvudet, eller det hoppas vi på iaf!
PEACE mina vänner.

all i ever wanted.

Kanske uppdatera lite? Hmm vet inte haha, verkar ju dock så. Funderar på om jag ska köra på en nystart? Typ verkligen helt? Göra om designen helt eller skaffa en ny? Vad tycker ni? Skulle vara rätt soft med en uppfräshning och sen kör jag bara mitt eget race, på bloggen handlar det inte om något annat än det jag vill.
Tjaaaa vi får väl se vad som händer, men något kommer hända ska ni veta!!! och antagligen snart för är lite små pepp på detta.
vi hörs snart igen mina vänner, It's a promise!!
PEACE

alla <3 dag

hahaha nej jag skoja, bryr mig inte alls om den dagen, mer än att jag får godis av mamma och pappa mahahaha :D eller har iaf fått alla andra år...just nu är inte en enda person hemma i min familj, och klockan är 5? Någon borde iaf vara hemma vid det här laget, hahahah känner mig lite forever alone bara för det...men annars så bryr jag mig inte.
i'm happy anyway!! :D
PEACE

-

rubriker är inte min grej!
men skulle bara höra av mig så ni vet att jag lever efter helgen, haha dagen igår var så jävlaaa rolig och helt lyckad, trotts att jag har blåmärken överallt...men helt klart värt allt! heeeeelt galen kväll hahaah. men jag lever och det är huvudsaken :D trotts att jag och josefine tog en taxi hem från stan vid halv 4 inatt ha-ha.
har inga bilder från i helgen eller nått så slänger bara in nån, ne nu ska jag plugga lite och sedan sova hahaha, fett trött.
PEACE

-

Hemma idag från skolan, migrän, ont i halsen och allt vad det underbara livets sjukdomar har att bjuda på! Ne men ska inte vara negativ, jag lever ju trotts allt ;)
Men till det här med att blogga? Vet inte riktigt om det är min grej haha, iallafall inte när det är skola på vardagarna, kanske håller mig till helger och lov? Elr jag har ingen aning, har inte så mycket tid till att fundera på detta, men jag återkommer när jag vet, precis som jag alltid säger haha!
mina två fina vänner!
PEACE

så många runt mig, men allt känns ändå så tomt bredvid mig.

I mean, is trusting somebody always gonna be impossible in my life?

hehehe..

har visst stått rätt så jävla still här ett bra tag, men jag har ingen ork, ingen insiraption ingenting haha. får se vad som händer i framtiden, när jag vet, kommer ni också få veta! Så fortsätt kolla in, för jag kommer uppdatera er snart, I promise.
min älsklingsvän!!!
PEACE