vi får väl se.

vi får se om jag har kvar den här designen, kan inte riktigt bestämma om jag gillar eller inte gillar den haha..lutar väl mest åt att den bara är tillfällig, men jag orkar inte hålla på! sitter just nu i sängen och kollar tv, är dööööö trött, fattar inte, sov ändå till 9 imorse, skulle sovit för en timma sen om jag fick som jag ville hehe! men blir nog en tidig natt gång idag iaf, über skönt.
PEACE

haha..

skrattar lite halvt åt mig själv..det där med renovering och uppdatering flöt ju på riktigt bra! Nej men förlåt..men det kommer bli bättre :) I hope! men just nu står matte överst på min what to do list.

PEACE

under renovering.

bloggen är under renovering just nu, vi får se när det blir klar. Men så ni förstår varför den ser ut som den gör! PEACE

-

Jag ger upp det där med rubriker, iaf idag, orkar inte ens försöka komma på någon..är riktigt slut i kroppen, beep test på idrotten och en riktig konditionsträning på basketen, haha dog typ där ett tag :( men imorgon har jag iaf sovmorgon så det ska bli riktigt skönt! På kvällen blir det kanske att tagga till kjula, men det visar sig helt enkelt! Ni skulle få en bild, men det krånglar så ni får klara er! PEACE!

chaaaa inaktiv tjej osv..

Tänkte då försöka uppdatera lite...med tanke på att det var ett riktigt bra tag sedan men mest för att göra josefine lite gladare då hon klaga på min usla uppdatering..men är ju faktiskt så att jag har en annan blogg också med två klasskompisar haha, rätt rolig men dock inte jag som håller i uppdateringen där heller.. Jaja, har inte så mycket att säga, som vanligt. Men hoppas josefine är nöjd nu iaf, själv är jag mest trött..så ligger redan i sängen nerbäddad, i både tjocktröja och mjukisar, fryser skapligt mycket ska ni veta! sne bild haha..var ju ute och sprang tidigare idag, som bilden försöket visa! PEACE

someone like u.

haha angående inlägget under..lite random kanske? ja men, asså var så att mathilda visa mig hur jag skulle göra för att kunna blogga genom mobilen, men det var lite cp så jag såg typ inte vad jag skrev därför den där konstiga och korta texten hehe!
men ska inte blogga, utan ska fortsätta plugga rolig som jag är.
PEACE

Hahaha

Hejej bloggen !!!!

it's about a girl, which life is crusched.

tror faktiskt att det aldrig kommer bli riktigt som förut, tror jag aldrig kommer hitta tillbaka till det, jag kommer aldrig riktigt sakna det mera.
PEACE

since u been gone.

opps...det här med uppdatering är nog inte riktigt min greej alltså..
om 30 minuter ska jag iaf dra mig till skolan, för har utvecklingsamtal 20 i 4, och det är min skoldag det, skapligt skönt ska jag säga er. Vaknade klockan 9 och låg bara i sängen och kolla tv till halv 11, jag mådde bra ska ni veta.
har inte så mycket mer att säga så tänkte inte göra det heller.
bjuder på  en liten halv läskig bild så här mitt på dagen.
PEACE

my life-saver.

Har inte så mycket att skriva faktiskt, som vanligt dock. Skolan var väl helt okej, kul att träffa mathildiis iaf (även om vi sågs igår hehe) men idag blev jag och mathilda blev iaf stämplade som dryga av de andra tjejerna, ska vi ta det positivt eller? bitch.
Blev lite småsur för tycker inte det är okej, så gick runt sur i stort sett resten av dagen, eller inte när jag gick med bara mathis men med de andra. Men men nu skiter vi i skolan.
Just nu kollar jag typ på tv och lyssnar på musik, ska alldeles strax packa väskan och halv 7 sticker jag iväg på träning. Taggad? nnjaae, kan jag inte påstå, men hoppas på att träningen går snabbt.
Har även tränat på mitt muntliga tal, duktig som jag är, ska nog göra det igen innan jag åker, vill vara förberedd till på onsdag.
tre halvt random bilder :
PEACE

and the worst part is...you'll never know how i really feel for you.

never.
PEACE

every week of the month and every month of the year..

..is going to be with you. om jag fick som jag ville då.
Mathilda drog nyss, min söta vän, hon hjälpte mig att färga håret, om det blev bra visar sig imorgon, i dagsljus liksom. Vi färgade mitt hår och snackade skit om allt och alla. Så där som tjejer brukar göra, men hade absolut kul! Ska inte skriva mer nu, utan återgå till min sköna söndag kväll.
fml, orkar inte skola imorgon...

fina duuuu!
PEACE

just ja..

måste tillägga en grej, jag helt glömde att nämna i förra inlägget.
Grattis på födelsedagen världens bästa mamma, vi må tjaffsa mycket, men fy tusan vad bra du är ändå!
PEACE

that feeling you get when you see his name appear on your phone.

bara så alla vet, så är det näst sista inlägget, alltså det där som typ heter, taggad till tusen! eller något liknande, det var inte jag som skrev det, utan självklart var det frida själv som satt och hade kul eller nått. Jaja, jag gillar henne ändå :)

orkar inte uppdatera så vet faktiskt inte varför jag gör det just nu, menmen, någon gång ibland kanske bara är bra haha! Nog för jag skulle försöka börja uppdatera varje dag, men allting förädras liksom ;)!
just nu sitter jag iaf och halv kollar på tv? Eller njaee, inte direkt, men tvN står på, he-he. Sitter mest och gör ingenting på datorn, så där halv skönt näst sista dagen på lovet. fml, imorrn går endast dagen till att plugga, svenska och matte är vad som måste göras.
wellwell, nu ska jag avsluta detta med två helt jävla passande bilder för tillfället.
PEACE

ohjaaa vakna är vi fortfarande!

eller ah lite halvt sådär! men alla skulle nog sova om det inte var så att den som somnar först tyvärr blir skriven på med permanet penna, and it aint gonna be me!
PEACE

taggad till tusen må jag säga!

Hej mina underbara bloggläsare! Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera, dock så har jag haft extremt mycket att göra inom mina studier och privatliv.. Men nu ska det bli ändring minsann! No more Mr. Nice guy här, icke sa nicke!
Just nu sitter jag och väntar på min saknade vän Frida och sedan ska vi vänta på Becky som ska äta, duscha och toaletta efter sitt ridbesök. Ikväll är det L-tothe-A-tothe-N, LAN!! Chipsen, energidrycken och LOL/THE SIMS är laddade och klara och snart skjuter vi! Kommer bli en helt grym kväll det här, kommer följa med mig till graven alltså! Jao! Mjao! We'll become so high. Yeah man. Jao.
En gammal bild på en saknad vän. I miss you a little bit more every day my friend <3