Nyårs utseende!

Här under ser ni några bild på mitt hår o ansikte, dock syns inte ögonskuggan så bra men den är lite "smokey" med guld längst ut så det ska matcha det guldiga på klänningen, ser verkligen fram emot denna kväll!! Vid sex åker jag till älskling, byter om och packar om i väskan så jag inte har med mig massa onödigt, sen bär det av mot Emil på förkrök sen vidare mot en annan för fest!
PEACE


Tagga nyår imorgon!!

Eller idag, beroende på om jag hinner lägga upp detta inlägg innan klockan slår om till 00:00, 2 minuter på mig hehe.. Men taggar iaf till nyår imorgon, tror det kommer bli jätte kul och super bra, firar in det nya året med min fina pojkvän och massa andra underbara människor såklart och några man inte känner, men vad gör det liksom? Hoppas iaf set blir as kul och ett nyår jag aldrig glömmer!!
Lär ju inte uppdatera nått mer i år, så GOTT NYTT JÄVLA ÅR PÅ ER ALLIHOPA!! Och vakna inte upp allt för bakis den första januari ;)!


Slänger in ett till

Bara för jag vill påminna en person om en liten grej.
Du gör mig lycklig och jag älskar dig. ❤


Uppesittarkväll ju!

Vi bah köööööör! Klassiker med uppesittarkväll så tiden går fortare haha, för man får ju inte gå o lägga sig för tidigt, godjul alla kära människor som läser denna blogg!


Cosy cosy!

Hitta nemo är på, ljusen tända, ligger under täcket, kvällen är lyckad efter denna sämsta dag!!


kaos kaos kaos

tjenixen people!
sammanfattar min dag som rubriken lyder, med kaos. Snöstrom under dagen, bussen kom aldrig på morgonen, tvingade upp min bror så han fick skjutsa mig, fick veta under dagen att alla bussar var inställda (HUR SOFT?!) fast nae, men de kom igång igen och efter vissa om och men var jag hemma, så himla skönt o krypa i mjukiskläderna o kolla film efter denna dag. SÅ HIMLA KALLT!
Nu ska jag iaf krypa ner i sängen o kolla hitta nemo, bara för den är så jäkla bra och för jag är så nedrans trött. ber verkligen till gud att snön ska fortsätta falla i mängder så skolan blir inställd imorgon, inte för jag tror det, men heeey man får väl drömma lite ibland?! 
ska nog även tända lite ljus, denna bild inspirerade mig lite, gud så mysigt! lite alone time, ganska skönt ibland. inte för ofta!
PEACE