BLOGGPAUS

nu gör jag det officiellt, jag har en stor fet bloggpaus har varken tid eller ork till att uppdatera, kanske återkommer lite då och då eller så tar helt enkel en paus och sen börjar skriva på allvar igen, hursom så kommer ni märka hur jag gör! så länge får ni ha det bra allihopa!
jag och mina söta vänn Mathilda idag på Rinmans stafetten! killarna i klassen var grymma på att springa!
PEACE

the new cellphone!

samsung galaxy s2, ja jag är nöjd!
PEACE

?

...

ojdå?

ingen uppdatering på 4/5 dagar? opppps! Men jag orkar inte...har precis lugnat ner mig från att ha vart helt jävla förbannad, usch vad arg jag var, så arg att jag böla haha! Fortfarande lite små sur men snart är det träning så nu måste jag bli gladare! Sm träning idag då, sista innan helgen. Japp jag kom med. Lucky me!
har inga andra bilder på skoldatorn så den här får duga.
bästa klass♥
PEACE

If you look at me close, you can see it in my eyes.

Vad gör jag? Nej ingenting faktiskt, packar träningsväskan lite grann och kollar på tv. Ja idag igen har jag träning, hoppas det går bra! Kan vara sista Sm träningen för mig eftersom vi idag får reda på vilka som blir uttagna, menmen, i vilket fall är jag nöjd med det jag presterat på träningarna! :) efter träningen måste jag plugga klart mitt sista så vet inte om jag uppdaterar så mycket mer. Ska ju till bollhuset runt kvart över 11 eftersom jag sitter sek. på en dam match och sen träning klockan 14-15.30. Men vi hörs när vi hörs helt enkelt!
pimp haha.
PEACE

how to love.

Träningen gick faktiskt skapligt bra och det känns inget annat än skönt. Börjar ju äntligen få tillbaka basketkänslan som försvann under sommaren haha ;) ! Alla fall, väntar på att becky ska bli klar så ska vi sticka iväg och fixa en sak, sen hem till henne, göra lite saker och bara ha det bra ni vet. Vad vi ska göra är än hemligt, kommer ni kanske få reda på senare ikväll eller imorgon haha! Så håll utkik.
tänkte lägga ut en bild på mig just nu, men njaaaa, låter er slippa det haha!
så bjuder på denna istället. bitch
PEACE

-rubrik saknas-

hehe, sicken jävla fantasi jag har alltså med rubriken!
Men jag sitter nu i mitt rum iaf, taggar till träning? Njaa det vet jag inte riktigt är ganska trött men blir att försöka göra mitt bästa ändå! uSm träning och imorgon är det uttagning, vi hoppas på det bästa.
Har iaf kommit fram till en sak dessa senaste dagarna, DU är ful, äcklig och äckligt jävla cp falsk. Ber dig att bara dra åt helvete och låta mig vara liksom, vill inte ha något mer med dig och göra, och denna gång menar jag det.
PEACE

DÖÖÖÖR

inte för man ser så mycket men haha...men ska iaf jobba från 2202-2250 till på måndag och vi började med kapitlet igår, goood lucckk chuuuckkkkkk! Fattar väl lite men inte alls allt. Tur att jag har jesper som kan hjälpa mig haha...men så ni får ett smakprov på ett tal, ett tal jag fastnat på faktiskt :
1/2x + 2/3x =1/6 , räkna ut vad variabeln är...klurar ni ut den kan ni ju gärna höra av er! vet vad svaret blir men ingen aning om hur det blir så...hehe.
PEACE

och nu? LUNCH

PEACE

sometimes I just can't be enough for you.

soft.....jag har träning halv 8 till 9, fyfan vad seeeeegt, kommer vara hemma, duscha, ätit och klar för sängen typ halv 11-11 eller nått och då kan man ju inte direkt sova på en gång + jag ska upp halv 7, haha FML rent ut sagt.. :( och så kommer vi alltid ha, jätte sen träning, menmen kanske blir bra ändå haha! ;)
ska fortsätta kolla på simpson nu (hihi fortfarande lika bra) och vi lär ju inte höras något mer ikväll om jag inte slänger in något innan träningen, så tjaråååå
bjuder på lite bilder från åttan m.m. ;
kontra med en bild från sjuan!
PEACE

take a breath, I pull my self together.

Kanske ska lägga ner bloggen helt, eller har kvar den men uppdatera bara någon enstaka gång? Haha ja ungefär som jag gör nu, men blir något jag får fundera på ett tag! Haft träning idag, gick rätt bra för mig, vi sprang rätt mycket, jätte skönt och inte så supder duper jätte jobbigt, ännu skönare! Sitter just nu och kollar på true talen (känns som att jag alltid kollar på det när jag skriver haha?!?!?!) haha menmen...
Imorrn börjar jag 5 över 10 och slutar runt 3 någon gång har jag för mig! Sen på fredag har jag bara samhäll halv nio sen slutar jag, värt? njaaa, men fan så skönt ändå!
ska inte skriva mer nu haha.
haha någon randombild från sommarlovet, tjatjaaaaaa stökigt rum :(( + man ser att en av mina förbannade hundar (TILDA) har vart i mitt rum och rivit ut papperskorgen, LOVE! fast..
PEACE

jag litar inte på dig, inte ett jävla dugg.

me or her, make a chioce.
and that's why.
PEACE

nya hårfärgen.....

PEACE

GAAAAAHHHH!!!

har hänt något med eskilstuna, ca 90% av befolkningen som bor här är DUMMA I HUVUDET, alla gör en på dåligt humör och jag hatar ALLA som lekar att de är något, typ som "om jag ser dig på stan kom fram så ska vi se vem som snackar" Men lol? ALLA BARA LEKER.............................................DÖÖÖÖ
PEACE

I wont let you close enough to hurt me.

Idag är en sådan där äkta chill dag, orkar inget, ligger i sängen och kollar på tv, så jäkla skönt. Skulle haft en sån dag igår men stack iväg med becky till stan istället, vi åt på your chioce sen drog vi till coop forum och jag köpte hårfärg, så sen stack vi hem och färgade mitt hår, det blev väl sådär dock...inte så speciellt nöjd, men aja kanske tycker det är finare sen haha!
Sen cyklade vi till tuna park umgick med tre hjärndöda människor vid namn simon tom och tommy, var trevligt, men vad vi gjorde får ni inte veta ;) nej men vi gjorde inget speciellt haha.. sen när de var tvugna att sticka stack jag och becky också hem var och en till sitt sen somnade jag kanske runt ett någon gång, awesome dag var det iaf!
har ingen bild på min nuvarande hårfärg, men den är väl ungefär sådär, men lite mörkare dock, så jag tycker det är för mörkt just nu!
PEACE

I saw him. when? Last night, in my dream.

Vad händer idag? Ingenting vad jag vet, känner mig otroligt seg och har huvudvärk, inte alls bra, ska väl gå och ta en tablett när jag orkar. Men får väl se vad som händer under dagen, kanske något, kanske inte.
orkar inte uppdatera.
PEACE

titta på den, den går rakt in.

PEACE

"ljust" vs. mörkt?

ja hur ska jag färga? hahah fett svårt...
mööörkt hååår
vet skit ful bild haha, men i såna fall ska jag ha ljusar än detta? Eftersom jag har detta nu? Men haha jag vet inte...
PEACE