mitt schema

bara känner hur gärna ni vill se mitt schema jag har i nuläget, eller nej, men bara så jag har något att uppdatera om + ni får ju se hur mina dagar är, har 6 timmars matte i veckan, haha kill meeeeeee...
där det står ojämn och jämn btr helt enkelt att jag har den enda lektionen på jämna veckan och den andra på de ojämna, alltså har jag sovmorgon varannan, men har rätt ok schema faktiskt :)
PEACE

i want u, and that's it.

Jag mår bra, jag hare bra och allt sånt, men orkar inte ta mig tid till att uppdatera denna blogg, iaf inte just nu, kanske blir mer sen, men tills dess får ni hålla ut med min dåliga uppdatering.
jag imorse, haha!
PEACE

jag kan inte sluta tänka på dig.

PEACE

.

PEACE

it's like everything just fall together.

Klockren kväll måste jag inleda med haha, var med becky i stort sett hela kvällen först var vi bara på hennes rum, skratta, prata, mobba folk och allt som vi gör då! Eller ja vi skratta tusen gånger om eftersom vi hade sjukt roligt åt allt vi gjorde (övertrötta svar ja) sen runt 10? Kanske halv 11 så kom tom och simon till hällby så vi hängde ute med de, vi haded faktiskt kul och sen stod vi kanske 5 minuter och kolla på när simon o tom förfökte få igång deras moppe, haha as kul! Men nu ligger jag i sängen och kollar oth.
haha vintern förra året.
PEACE

i'll stand by you forever.

Sitter nyduschad på skrivbordsstolen och hänger mig över till sängen, haha fråga mig inte varför men det känns på något sätt bra, haha skönt för ryggen så ni inte missuppfattar allt :D 
haha bilden kommenterar vi inte!
PEACE

har inget att säga liksom.

PEACE

du kan inte komma och gå som du vill, jag är inte som förut längre.

Haha ur dålig uppdatering, i know...Men ligger helt jävla död i sängen, vart i vilsta hela dagen ute och gått o spelat volleyboll och allt vi gjort, sen träning en timma inne och timma ute, vi sprang såklart ute, så ja ni kan ju förstå haha...Sen är jag fett solbränd i ansiktet från dagen ute i vilsta haha synd :(
Men kollar på true talent, igen haha ;)
haha så jävla söt år 09.....
PEACE

uppdatera

ne jag orkar inte, inte just nu och dessutom kollar jag på true talent, skit bra!
Så vi hörs imorrn kanske, i såna fall på kvällen.
PEACE

reaadyyy for thaa schoool

Redo för skolan, om 15 minuter går bussen, så nu ska jag dra!
PEACE

.

haha ingen vettig överskrift, ungefär lika vettig som mina inlägg haha..
Men första dagen var väl helt okej, får helt enkelt ge det en chans, finns ju vissa som redan verkar lite jobbiga hehe!
Men iaf, träningen gick faktiskt rätt bra! Bara det att jag redan har träningsvärk i mina lår haha...benböj två och två dödar en, JAG  LOVAR! haha usch :(:(:(
första doppet i somras med två av mina vänner. Saknar lite!
PEACE

första skoldagen avklarad.

Det var helt ok, orkar inte säga så mycket om det just nu, hör av mig senare eller efter träningen. Men klassen var väl ok, även fast jag bara kände thuy och oliwer!
PEACE

you're my dream.

Hur gick matchen då? njaaa, asså det var rätt segt då man knappt spelat en enda match på 3 månader, så det kändes hehe, men som lag tyckte jag vi spelade bra, trots att vi kanske tränat tre veckor ihop :) Foten kändes knappt, då och då kanske i vissa tillfällen men annars gick det väl rätt bra för mig, eller ja har gått MYCKET bättre om jag säger så haha.
Men efter matchen så duschade jag snabbt, drog till tuna med mamma, köpte jeans och en tröja sen åkte vi och köpte mat från you chioce, FAN VAD GOTT ALLTSÅ!! hehe.
Och juste, imorgon börjar jag på ny skolan, gymnasium, just one word USCH, är sjukt nervös då jag inte sett min klass en, kommer dö ikväll när jag ska sova!
haha några dagar innan sommarlovet, ta mig tillbaka!
PEACE

Matccchh

ja nu väntas match, eller ja klockan halv 1 men ska åka med becky lite tidigare, eller jag vet inte än om jag får spela, för Pedda ska kolla på min fot och avgöra om jag får eller inte, men enlig mig så är min fot nästan helt bra, svullnaden har gått ner nästan helt och det gör inte ont när jag går eller springer, så vi får hoppas på det bästa!
haha ful bild men ajaa!
PEACE

tuna park tur & retur! IGEN?

Japp ni läste rätt, efter att vart hemma cirka en timma undrade becky om jag ville följa med henne till tuna park och leta jeans, och eftersom jag själv behövde ett par nya var ju det en självklarhet! Hittade ett par, eller aah egentligen två och imorgon ska jag dit igen (hehe stalk!) med mamma så ska vi inhandla de :)
haha men söta tjejor!
PEACE

tuna park tur & retur!

ja, jag har redan vart på tuna park och handlat lite, var där med mamma och pappa, egentligen åkte vi bara dit för att jag skulle köpa strumpor men kom hem med lite mer i handen. LOVE
träningsstrumpor.
tre iPhone 4 skal, ett silicon case, ett rain case och ett Vent case!
och den underbara gosiga filten jag ska ha i min fåtölj. Hihi tack mamma och pappa!
Och ja, självklart älskar vi webbcam bilder!
PEACE

jag är redo, inget kan stoppa mig längre.

kan inte riktigt ta det där steget, det där steget som saknas.
PEACE

SEG DAG

efter en dag på stan i shorts och linne var det enda som tilltalade mig hemma min sköna mjukisdräkt, HELT RÄTT, seg dag kräver en slapp outfit, fyfan vad skönt, nu ska jag kolla på oth tills mamma kommer hem då jag ska sätta mig och prata med henne ett tag tror jag.
inte för att man ser så mycket men, älskade mjukisdräkt (L)
PEACE

I was in love, but that was yesterday.

så jävla cool i badrummet imorse hahah! klaga inte på mig, jag hade nästan precis gått upp..
PEACE

I will stand right next to you.

nu taggar jag till stan med becky, vi hörs senare, kanske inte, det återstår och se!
PEACE

vilka ord ska gott göra din tystnad i ett år?

kollade ju som sagt på träningen idag, det sööööög...eller tjejorna var as grymma, men det suger att kolla på! ...ajaaa hoppas bara min fot är bra tills på söndag så jag kan spela :) har inte så mycket att säga haha, tänkte bara uppdatera er lite. Så that's it for now.
fan..
PEACE

don't cry over the past, it's gone.

Klockan är halv 11, bara ?! Vaknade vid 8 och kunde inte somna om alls, tack vare den jävla foten som dunkat hela natten, så gick upp vid 9 åt frukost och så och nu ligger jag här ny duschad, skönt! Idag blir det ingen träning..fan vad tråkigt, eftersom det är den roligaste träningen idag på hela veckan, sug....och troligtvis blir det ingen match på lördag heller, om nu inte min fot typ blir förtrollad och jag inte känner något alls, vilket troligtvis inte kommer hända när jag nu knappt kan stödja på den..menmen, that's life!
haha gammal bild, från sjuan eller åttan? Men ändå söta ju haha!
PEACE

FML.....

jävla skit...Inne träningen med nya basketskorna gick perfaaa!! och skorna var as sköna med jätte bra fäste faktiskt, men haha typ första jag gör när vi börjar jogga ute i skogen, eller ja efter kanske 400 meter, kliver jag självklart snett och drar ut hela senan, såå ahh där är reslutatet.....FML!
PEACE

I need you. Tell me u feel the same, please.

Vad händer idag? Ja i stort sett ingenting tror jag, bara tar det chill tills det väntas träning ikväll, haha jag kommer dö...Onsdagarna är värst för då är vi ute och springer också och jag har fortfarande träningsvärk i låren sen i måndags, så man får väl önska mig lycka till liksom! ;) Haha facebook funkar inte just nu, SUG, men aah kanske är bra, så jag kan göra något annat istället för att sitta vid datorn he-he.
Har iaf börjat sätta alarm på morgonen så jag orkar upp på måndag, shit fatta...om bara några dagar är vi tillbaka till skolan, och jag kommer vara skit nervös!
en riktig sommarbild från samma dag vi fick sommarlov, take me back!
PEACE

that voice in your head, telling you there's no way out, it's wrong.


the shoooes are hereee

hihi niiiiceeee
PEACE

dagens utseende ;

hahah.
PEACE

I can't stop the tears from falling down my face..


That pain in your stomach, that pain in your heart, it goes away.


we are who we choose to be.

Haha har ingenting att säga egentligen ingenting att uppdatera om, så vet egentligen inte varför jag sitter och skriver, antagligen för att vara gullig mot er haha, så varsegod! Ajja ska försöka komma på nått o skriva..Basketskorna och telefonen är iaf på väg nu, hihih lycklig!
jag har iaf precis ätit, grillad kyckling och ris från igår, fett goootttt, är för tillfället ensam hemma, eric har jag ingen aning om vad han är, men tror han har körlektion, och johanna o joel har ju flyttat hem till Linköping :/ och mamma o pappa jobbar, så återstår ju bara jag här hemma med hundarna! Ska på träning ikväll. niiiice!
Alvin o Melvin, har ni sett något sötare?!
PEACE

Fast tror att jag aldrig riktigt kommit över dig, har liksom alltid saknat dig på något sätt.

PEACE

Nike Zoom Speed 2 Low.

Även nya basketskor beställda, tack mamma och pappa!
PEACE

wiiihiiiiiii

Beställer en iPhone 4 vit 16gb idag, hihihi tack papiiii! Eller aah jag betalar ju den själv såklart :) Men ändå, fett glad haha :D Då har jag ju en iPhone 3gs 8gb till salu, olåst, med två skal som kommer med. Använd i ca 3 veckor, haft display skydd på hela tiden så inga repor. Hör av er om ni är intresserade pris runt 2000 kr!
hihihihii!
PEACE

bara lite onödigt.

Tänker inte höra av mig något mer ikväll, tänkte mer bara säga att nu är jag väl hemma och jag har haft det super med bosse och 3 av världens sötaste killar, så himla jädrans gulliga , alla 3! Har bild på Alvin och Melvin, de två yngsta som jag kanske lägger upp imorrn, annars får ni helt enkelt vänta på att få se de gulliga barnen, vi var även ute alltså jag o bosse, och vi stötte på , micke, tobbe, oscar och simon, så vi umgicks med de ett tag innan vi bestämde oss för att dra oss hemåt. Tack för kvällen allihop!
Haha man ser ju lite iaf, men kommer bättre :)
PEACE

vi hare braaa, vi häär bak i bilen

haha eller nått..
Nej men vi hare bra! Alla tre pojkarna ligger och sover och vi ska snart sätta på en skräckis och mysa lite. Har vart roligt att vara barnvakt faktiskt, gulliga pojkar allihopa :)
Nej ska inte skriva mer, tänkte bara höra av mig lite!

hihih, söta vi är!
PEACE

I don't care if you're here tonight.

Vart på tuna park och stan idag och letat basket skor, hitta jag något? Svar nej..Eller kom hem med en väska, en plånbok och sminkredskap istället, haha tack mamma! Men pappa och jag ska antingen åka till Stockholm någon dag nästa vecka eller så ska jag helt enkelt beställa, men tycker det är så jobbigt med storlek och grejer!
Men iaf hehe..Senare ska jag vara barnvakt med bosse till några som bosse känner haha, blir nog rätt mysigt!
vackra solnedgång med underbart folk.
PEACE

old pictures ;

tänkte lägga upp lite bilder några som jag lovat förut och några som jag bara känner för haha :)
PICKNIK MED JOSEFINE PÅ FOTBOLLSPLANEN HERE YOU GO
och lite andra random bilder hihi!
råkade visst bli lite ego pix också..men det kan ni leva med!
PEACE


mmmmmmm, vi kör på't igen!

vatteeenmeloooon, fettt gooootttt!
PEACE

come on and kiss me baby.

Film mys för hela slanten alltså! Har nyss kollat på just my luck, rätt bra men ändå rätt förutsägbar och egentligen hatar jag såna filmer..Sitter iaf i min gröna one piece och ska alldeles strax sätta på brides war, den verkar rolig faktiskt! Men nej nu ska jag och min godispåse återgå till film myset, hihi.
and my parents call mee.... grodan boll hahaa....
MUMSSSS, nog för jag precis kommer från tolatten då jag borstade mina tänder haha..så inget mer godis för mig ikväll!
PEACE

DILEMMA!!!

Ska färga håret hos friösren så snart jag väljer vad för hårfärg jag ska färga men jag vet ju inte...så HJÄLP MIG och kommentera vilken hårfärg ni tycker skulle passa bäst på mig av bilderna nedanför, tack på förhand!
bild 1 :
Bild 2 :
Bild 3 :
Nu ska ni inte välja efter vem de är på bilden utan deras hårfärg haha!
PEACE

dagens look ;

PEACE

well, well, well.

Seg uppdatering, som vanligt nu för tiden haha. Igår var jag hos jossiii med en massa människor, vet inte vad alla hette haha, men det var roligt och trevligt faktiskt :) Kom hem runt 1 halv 2? hmmm, kommer inte ihåg när haha..just nu ligger jag iaf i sängen och kollar sjunde himlen, väntar på att johanna och joel ska fixa frukost haha, eller ja de erbjöd sig faktiskt att fixa! Nej men nu ska jag byta om.
JÄVLA FUCKING KOBE, AWESOME MAN!!!
PEACE

show me that good things come to those who wait.

PEACE

words.

PEACE

it will be alright, just take my hand, hold it tight.

ÄNTLIGEN är jag klar med denna jäkla design haha, ska försöka att inte ändra på ett tag nu, för NU är jag faktiskt rätt nöjd.
Vaknade runt halv 9 (!!!!!) idag, av att Johannas några kompisar kom och Joel, så självklart skällde hundarna non-stop i kanske 5 minuter, jävla hundar alltså...Och kunde inte somna om heller så var bara att gå upp. Men nu är jag ensam hemma, med hundarna men ändå haha, kanske ska lägga mig och sova ett tag?;) Nej vem försöker jag lura, det skulle jag aldrig klara haha.
hahhaha någon ful bild! Varsegodaaaaaaaa.
PEACE

if you come to me agian I swear i will shoot you in your face.


mmmmmmmmmmmmmm.....

WATERMELON!!!! så jävla goottttttt.......
PEACE

varje steg som jag tar leder mig rakt mot toppen.

ingenting kan bryta ner mig.
sitter och lyssnar på musik i sängen, har städat och gjort liksom ingenting än så länge, snart blir det träning, längtar lite faktiskt! Har lite panik för min mobil går inte att ladda, det är 10% batteri och den blinkar rött, haha wihooo....CP mobil!!!! jag hatar den ......När syrran kommer hem ska hon låsa upp min iPhone så börjar använda den snart hoppas jag iaf.
hihi just nu känner jag mig bara sådär jätte glad, hihihihi!
PEACE

bild 15 - en bild jag älskar

PEACE

it's that look in your eyes

jag vet, dålig uppdatering och blablabla, men jag skriver bara när jag känner för det och har tid. Vilket verkligen inte är nu haha, har haft en jätte rolig dag trots det dåliga vädret, men ska inte skriva nått mer, för har inget att skriva men desto mer att fundera på!
haha gud vilken gammal bild! och så mörkt hår jag hade, själv tycker jag att jag passar bättre i ljusare, hmm..vad tycker ni? för måste snart färga igen.
PEACE

bild 14 - en bild

världens bästa sommar!
PEACE

så många frågor, men inga svar.

målat om mina naglar precis, eller ja, med genomskinligt nagellack, men jag tycker det är rätt snyggt! ( haha brist på att skriva något? svar JA! )
blev väl rätt bra, nog för att man inte kan misslyckas med att måla med genomskinligt haha...men ändå :(
outfit och utseende igår kväll  ;
virkad tröja ; mamma har gjort
jeans shorts ; vero moda (tror jag!)
PEACE

you have that smile, that only heaven can make.

har ingenting att skriva om, som vanligt. Orkar inte riktigt uppdatera, den där grejen med dagarna, hur bra gick den haha? klarade ju en dag iaf, wiiee till mig!
igår firade vi tjejer iaf emma ( inte för ni vet vilka tjejer jag menar om ni inte var med men ) var superkul både att träffa alla saknade människor och att bara umgås och skratta o ha kul. Riktigt mysigt!
Jaja, ikväll blir det iaf å-festen, får se om den har något att bjuda på, sen får vi väl se vilka jag går med också, några bestämt men man vet ju aldrig liksom! Ligger för tillfället i sängen och kollar simpson och typ smsar med några sötnosar, ska snart upp och äta nudlar, (fan vad gott alltså!) godasteeee! aja nu är reklamen slut och vill inte att detta ska spåra ur, såå nu avlsutar jag detta haha.
basket♥
PEACE

du vill bara veta vad jag tänker.

tränat basket nu, första gången sen vi la ner, sjukt varmt, svettigt och jobbigt, men shit vad kul det var, har verkligen inte insett innan hur mycket jag saknat det! men nu är jag helt slut i heja jäkla kroppen efter två timmars träning, var av en var ute i årbyskogen (!!) , ska alldeles strax hoppa in i duschen nu.
haha ja vad ska man säga? sliten tjej som är röd i ansiktet, nej nu måste jag hoppa in i duschen känner jag!
PEACE

vadå tiggare?

fyfasen sikka jäkla tiggare, det är sjukt haha!
PEACE

orkar inte uppdatera tyvärr

Dagens Vill ha: alla världens jävla pengar!
Dagens Klädsel: tidigare ; bikini. Nu ; blommigtlinne o korta turkosa mjukisshorts
Dagens Frisyr: Tidigare ; slarvig knut. Nu ; nytvättat
Dagens Låt: I like it - Enrique Iglesias
Dagens Dummaste: när josefine trodde att högtalarna inte behövde vara inkopplade till något för att funka..
Dagens Misslyckande: bränt mig ://///
Dagens Drog: trocaderooooo ♥
Dagens Godis: ingenting faktiskt!
Dagens Humör: superglad, men sjukt trött.
två bilder från inatt, fyfan vad söta!!!! hahaha
PEACE

hörde jag rand eller?

ABSOLUT!
PEACE

filmtime

Hej på er alla annas bloggare! Tänkte gästblogga lite medans anna håller på med annat just nu. Vi sitter och myser ute på hennes altan just nu med dricka och frukt och grönt. Mycket duktiga är vi om jag får säga det själv! Tänkte inte göra värsta inlägget dirket, eftersom jag suger på det här. Tänkte bara säga att vi lever, nu blir det filmmys med bästa, 5 filmer ska vi se på innan vi sover så bäst att vi börjar nu. Sover sedan här, och imorgon sticker vi ut och solar direkt på morgonen så tror inte att ni får en uppdatering av henne. Vi hörs gott folk! :)
två härliga bilder på två härliga tjejer om vi får säga det själv! PUSS

VET NI VAD JAG HATAR?!

såna som är fukking toffler alltså rövslickare, asså palla vara en sån person, stå upp för er själva vafan, vill de inte vara kompisar med er om ni inte är rövslickare så kanske de inte är riktiga kompisar?! AAAH SHIIT FÅR DAMP PÅ SÅNA, NI HAR ÄRLIGT INGET LIV!!!!
PECE